Rechtspraak

Uitstappende passagier veroordeeld voor veroorzaken ongeval waarbij kind om het leven kwam

Paleis van Justitie in Den Haag. Foto: Shutterstock, Sirozy

Een man die uit een taxi stapte en daarbij een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte, is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur. Bij het ongeval, dat drie jaar geleden plaatsvond in Leiden, kwam een 7-jarig meisje om het leven.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Erik Verheggen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uitstappende passagier veroordeeld voor veroorzaken ongeval waarbij kind om het leven kwam | TaxiPro
Rechtspraak

Uitstappende passagier veroordeeld voor veroorzaken ongeval waarbij kind om het leven kwam

Paleis van Justitie in Den Haag. Foto: Shutterstock, Sirozy

Een man die uit een taxi stapte en daarbij een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte, is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur. Bij het ongeval, dat drie jaar geleden plaatsvond in Leiden, kwam een 7-jarig meisje om het leven.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Erik Verheggen

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.