Sprekers Congres

Joost van de Wetering (Advocaat Aanbestedingsrecht, Infense Advocaten)

Joost van de Wetering

Advocaat Aanbestedingsrecht, Infense Advocaten

Joost van de Wetering is advocaat bij Infense Advocaten. Hij is gespecialiseerd in (Europees) aanbestedingsrecht met als subspecialisme contractvervoer. Joost staat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij, waaronder veel vervoersbedrijven. Daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker op congressen of als docent bij cursussen op het gebied van (vervoers)aanbestedingen..

Marc Rozendal (Directeur Taxi, Connexxion)

Marc Rozendal

Directeur Taxi, Connexxion

Marc Rozendal is directeur Taxi bij Connexxion. In 138 gemeenten verzorgt Connexxion Taxi Services het leerlingenvervoer. Dagelijks gaat het om zo’n vijftienduizend leerlingen van het speciaal onderwijs. Daarmee is Connexxion Taxi Services op dat gebied de grootste in ons land.

Wim Brouwer (Directeur DVG)

Wim Brouwer

Directeur DVG

DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk.

Per Tranström (Business Developer Skånetrafiken (Regionale regiecentrale in Zweden))

Per Tranström

Business Developer Skånetrafiken (Regionale regiecentrale in Zweden)

Per Tranström is Business Developer bij de Zweedse regionale regiecentrale in Zweden. Deze regiecentrale is door de lokale overheden opgericht in 1999. De belangrijkste missie van Skånetrafiken is de OV- en taximarkt in Skåne te plannen, alsmede inkoop organiseren bij de private vervoerders die het vervoer voor Skånetrafiken uitvoeren.

René van der Veer (Directeur Transvision)

René van der Veer

Directeur Transvision

Transvision regisseert landelijk personenvervoer en is onder meer verantwoordelijk voor het Valys-vervoer. Dat is het grootste vervoerscontract in Nederland. Bijzonder is dat Transvision zoveel mogelijk reizigers met de trein laat gaat, waarbij het voor- en natransport met de taxi gebeurt door het landelijk netwerk van vervoerders.

Jan-Derk van 't Rot (Projectleider MuConsult)

Jan-Derk van 't Rot

Projectleider MuConsult

MuConsult doet al bijna twintig jaar veel onderzoeks- en advieswerk op het gebied van openbaar vervoer. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de integratiemogelijkheden van het doelgroepen en het openbaar vervoer, bijvoorbeeld door Flexnet en regiecentrales.

Marco van Dijk (De Have Kennisdelers)

Marco van Dijk

De Have Kennisdelers

Als adviseur is Marco sinds 2002 verantwoordelijk voor ruim honderd aanbestedingen van allerlei vormen van doelgroepenvervoer (woon-werk verkeer, leerlingenvervoer en Regiotaxi/Deeltaxi/CVV). De aanbestedingen zijn sterk verschillend in omvang en probleemstelling. Zijn opdrachtgevers zijn kleine gemeenten, grote steden, samenwerkingsverbanden, provincies, stadsregio’s, stichtingen en Sw-bedrijven.

Schrijf je nu in via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/registratie

inschrijfbutton