congres, 1931, contractvervoer, taxi-aanbesteding

Laat je stem horen op Nationaal Congres Contractvervoer

Overmorgen vindt het Nationaal Congres Contractvervoer plaats in Den Bosch. Ruim 350 mensen hebben zich reeds ingeschreven, onder wie een kleine 100 vertegenwoordigers van aanbestedende diensten. Dit is je kans om persoonlijk in overleg te gaan met opdrachtgevers en er samen voor te zorgen dat de contractvervoermarkt verbeterd. Registreer je nu voor de laatste kaarten. Want jouw stem is belangrijk.

Omdat er al meerdere workshops volgeboekt zijn, kun je je nu met extra korting registreren. Gebruik de kortingscode TPX50p en krijg 50% korting.

Verbeteringen

Tijdens het congres presenteert TaxiPro.nl de resultaten van de aanbestedings-enquête. Hieruit zijn enkele verrassende conclusies gekomen, zoals drie verbetervoorstellen waar zowel de taxibranche als de opdrachtgever achter staat. Donderdag 20 juni is dus een mooie kans om hierover het gesprek op te starten en ervoor te zorgen dat deze verbeteringen gerealiseerd worden.

“We willen de taxibranche oproepen om de verbeterpunten met de opdrachtgevers te bespreken en op zoek te gaan naar de win:win situatie. Laat 20 juni daartoe het startschot zijn. Want uiteindelijk is niemand erbij gebaat dat op dit moment zoveel taxibedrijven in het contractvervoer verlies maken”, vertelt organisator Joan Blaas van TaxiPro.nl.

Aanbestedende diensten

Er zijn een kleine 100 vertegenwoordigers van verschillende aanbestedende diensten aanwezig, zoals 63 verschillende gemeenten, diverse provincies, ministeries, zorgverzekeraars en AWBZ-instellingen. De honderden andere aanwezigen zijn vooral taxi-ondernemers en adviseurs die aanbestedingen opstellen. Laat je stem horen aan de opdrachtgevers hoe de aanbestedingen beter moeten! Registreer via deze link.

TaxiPro Vakbeurs

Parallel aan het congres is de TaxiPro-vakbeurs. Hierbij laten 25 vooraanstaande toeleveranciers uit de taxibranche hun nieuwste innovaties zien. Registreer je vooraf gratis met de kortingscode TP20E.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.