Guy Hermans, KpVV, Nationaal Congres Contractvervoer

Workshop: ‘Combineren vervoerswijzen’ tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV)

VIDEO – Bekijk de video-registratie van de workshop ‘Combineren van diverse vervoerswijzen, wat levert het op?’ tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer 2013. Deze sessie werd gegeven door Guy Hermans van Kennisplatform Verkeer en Vervoer. Aan bod kwamen onderwerpen als: Opdrachtgevers zoeken naar mogelijkheden om goed en betaalbaar vervoer aan te bieden. Wat zijn de belangrijkste trends bij overheden? Welke mogelijkheden zijn er om als opdrachtgevers samen te werken en wat levert dat op? Welke andere manieren om te verplaatsen zijn er voor welke gebruikers?  Wat betekent dit voor taxi-ondernemers?

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Workshop: ‘Combineren vervoerswijzen’ tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV) | TaxiPro