Besseling Vervoert, TESLA, touringcars

Zeven nieuwe touringcars voor Besseling Vervoert

Besseling Vervoert, TESLA, touringcars

Besseling Vervoert heeft deze week zeven nieuwe SETRA-touringcars in ontvangst genomen. Het gaat om een order van ruim 2,5 miljoen euro.

“Ons wagenpark komt hierdoor op ruim 50 touringcars, van diverse afmetingen. Zo kunnen we allerlei soorten groepen op maat bedienen. Wij beschikken hiermee tevens over het jongste wagenpark van Nederland. Nagenoeg al onze wagens rijden met een Euro VI-motor, waarmee de laagste CO2-uitstoot gerealiseerd wordt. Zo bieden wij onze klanten naast luxe vervoer ook duurzaam vervoer”, aldus directeur Edwin Besseling.

Luxe vervoer

Besseling: “Wij bieden marktconforme tarieven, maar dan wel met luxer vervoer. Je naam staat toch op de zijkant. Je wilt graag dat mensen aangenaam verrast zijn door de luxe wagen en vriendelijke service. Daar staan wij voor.”

“Met ons wagenpark voldoen we aan alle internationale regelgeving op milieugebied. Heel belangrijk als je een schoolreis of incentive-bedrijfsreis richting het buitenland rijdt. En natuurlijk bezitten deze bussen de meest moderne veiligheidssnufjes, zoals de Active Brake Assist, die indien nodig automatisch een noodremming uitvoert. Dit kan bij een onverwachtse file op de autosnelweg zelfs levensreddend zijn.”

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

2 reacties op “Zeven nieuwe touringcars voor Besseling Vervoert”

Taxibelangen Nederland|28.03.15|10:39

Geweldig wat een mooie uitbreiding van jullie mooie bedrijf. Ik vind het ongelofelijk knap, dat je in deze tijd nog zo’n enorme investering kan en durft te doen. Heel veel succes en gefeliciteerd.

Job Crouwel|06.02.16|07:51

Aan boord van de Costa cruise schepen worden flyers uit gedeeld met de mededeling dat er geen taxi’s bij de PTA Amsterdam staan of zij maar willen boeken voor de bus a 35,00 euro per persoon naar schiphol ,met de gewone taxi 4 personen ongeveer 60,00euro met de bus 140euro voor 4 personen //8 personen met taxi naar schiphol 85euro ,met de bus 280euro,kijk dat is nog eens zakken vullen door list bedrog met de mafia Costa cruises ,kijk zo kan je met stelen rijk,Bedankt Besseling voor de broodroof