rechtbank, rechter

Touringcar- en taxibedrijf Van der Wielen failliet verklaard

De malaise in de taxibranche heeft een nieuw slachtoffer geëist. Touringcar- en taxibedrijf Van der Wielen Personenvervoer uit Malden (Gelderland) is vorige week failliet verklaard. De curator is in gesprek met verschillende kandidaten om de mogelijkheden voor een doorstart te bekijken.

Als oorzaak geeft de curator de ‘moordende concurrentie in de taxibranche’. In de regio Nijmegen zijn al diverse taxibedrijven failliet gegaan.

Het vervoer wordt voorlopig voortgezet, om zo een doorstart makkelijker te maken.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Touringcar- en taxibedrijf Van der Wielen failliet verklaard”

Hans Dekker|31.07.15|08:13

Ik ken dit bedrijf al erg lang. Daarnaast altijd leuk contact gehad met Hans en zijn vader. Buiten het feit dat Taxiland op dit moment zeker een 180graden draai moet gaan krijgen. Vind ik het nog dubbel zo vervelend voor Hans van der Wielen, in wat voor een situatie hij nu zit na zijn ongeluk. Ik hoop voor Hans en zijn familie dat er nog een oplossing gaat komen. Ik denk aan jullie. Gr Hans Dekker