Koninklijke Beuk en Eemland Reizen bundelen krachten, Eric Beuk en Jan van Leeuwen

Koninklijke Beuk neemt meerderheidsbelang in Eemland Reizen

Foto: Koninklijke Beuk

Koninklijke Beuk uit Noordwijk, Amsterdam en Hilversum heeft een meerderheidsbelang genomen in Eemland Reizen te Hilversum. Met deze samenwerking versterken zowel Koninklijke Beuk als Eemland Reizen zich in het marktgebied rondom Hilversum en ’t Gooi.

Eemland Reizen zal vanuit twee vestigingen in Hilversum en Eemnes verhuizen naar het bedrijfspand van Koninklijke Beuk aan de Nieuwe Havenweg te Hilversum.

Bedrijfsvoering

De bedrijfsvoering van Eemland Reizen zal ongewijzigd doorgevoerd worden. Jan van Leeuwen blijft directeur en alle medewerkers blijven in dienst. Ook aan de bedrijfsnaam Eemland Reizen zal niets veranderen, het is immers een sterk merk met een groot aandeel in de dagtochten en seniorenreizen.

Door krachten te bundelen zien Koninklijke Beuk en Eemland Reizen kansen in het gezamenlijk doorgroeien in de regio Midden Nederland.

Beuk

Koninklijke Beuk is een meer dan 100 jarig familiebedrijf. Binnen de Beuk Groep is er sprake van drie maatschappijen met een externe dienstverlenende functie.

Beuk Touringcars is een BV welke vanuit Noordwijk, Amsterdam en Hilversum, met behulp van bij haar in dienst zijnde, werknemers het feitelijke touringcarvervoer verzorgt. Beuk Travel is vanuit Noordwijk en Amsterdam actiefin het organiseren en uitvoeren van reisarrangementen voor de zakelijke markt. Beuk Autobedrijf heeft als activiteit het verzorgen van het onderhoud en schadereparaties aan zware voertuigen. Beuk Autobedrijf draagt onder andere zorg voor het totale onderhoud van het gehele wagenpark van Beuk.

De directie van de Beuk Groep wordt gevoerd door Dolf Beuk, Eric Beuk en Monique Beuk.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.