smit reizen, touringcar

Gebo Tours neemt touringcarbedrijf Smit Reizen over

Touringcarbedrijf Smit Reizen uit Harderwijk wordt per begin april overgenomen door Gebo Tours. Na meer dan 75 jaar gaat het familiebedrijf Smit Reizen uit Harderwijk dus over in andere handen. De leeftijd van directeur-eigenaar Leo Smit en de keuze voor bedrijfsopvolging hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld. De vestiging in Harderwijk blijft gewoon bestaan. De 20 medewerkers en 16 touringcars blijven rijden onder de naam Smit Reizen.

Gebo Tours met de vestiging in Nieuwleusen met 55 touringcars en 160 medewerkers is blij met de overname. Leo Smit zal de komende jaren nog ondersteunend zijn in het operationele gedeelte.

Uitbreiding

“Gebo Tours was al geruime tijd op zoek naar uitbreiding, met name naar een centraler punt in Nederland. Op deze manier kunnen wij ons vanuit Harderwijk meer richten op de Flevopolder en centraal Nederland. Gebo Tours gaat er vanuit dat Smit Reizen nog zal groeien in de komende jaren”, laat de directie weten. 

Het bedrijf is sterk in verzorgde schoolreizen en groepsdagtochten. Ook worden er veel meerdaagse reizen gereden voor EffeWeg.nl. Ze beschikt over een modern wagenpark dat aan de strenge milieu-eisen voldoet. Ook biedt zij geheel verzorgde individuele dagtochten aan. Deze kunnen straks ook bij Smit Reizen worden geboekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gebo Tours neemt touringcarbedrijf Smit Reizen over | TaxiPro
smit reizen, touringcar

Gebo Tours neemt touringcarbedrijf Smit Reizen over

Touringcarbedrijf Smit Reizen uit Harderwijk wordt per begin april overgenomen door Gebo Tours. Na meer dan 75 jaar gaat het familiebedrijf Smit Reizen uit Harderwijk dus over in andere handen. De leeftijd van directeur-eigenaar Leo Smit en de keuze voor bedrijfsopvolging hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld. De vestiging in Harderwijk blijft gewoon bestaan. De 20 medewerkers en 16 touringcars blijven rijden onder de naam Smit Reizen.

Gebo Tours met de vestiging in Nieuwleusen met 55 touringcars en 160 medewerkers is blij met de overname. Leo Smit zal de komende jaren nog ondersteunend zijn in het operationele gedeelte.

Uitbreiding

“Gebo Tours was al geruime tijd op zoek naar uitbreiding, met name naar een centraler punt in Nederland. Op deze manier kunnen wij ons vanuit Harderwijk meer richten op de Flevopolder en centraal Nederland. Gebo Tours gaat er vanuit dat Smit Reizen nog zal groeien in de komende jaren”, laat de directie weten. 

Het bedrijf is sterk in verzorgde schoolreizen en groepsdagtochten. Ook worden er veel meerdaagse reizen gereden voor EffeWeg.nl. Ze beschikt over een modern wagenpark dat aan de strenge milieu-eisen voldoet. Ook biedt zij geheel verzorgde individuele dagtochten aan. Deze kunnen straks ook bij Smit Reizen worden geboekt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.