Cabriobus Songfestival VANDERWOU

Vanderwou op muziektour met oud-songfestivalkandidaten

Vervoersbedrijf Vanderwou Groep uit Dongen gaat zaterdag in opdracht van RTL Boulevard op muziektour met oud-songfestivalkandidaten. Dit doen zij met een speciaal omgebouwde cabriobus. 

Het vervoersbedrijf werd begin van de week benaderd voor deze opdracht. “Wij waren meteen enthousiast”, stelt tours-verantwoordelijke Michael van den Broek. Inmiddels is de cabriobus bestickerd en zijn er stoelen verwijderd om plaats te maken voor onder andere de geluidsinstallatie. 

De bus zal vanaf 12.00 uur gaan rijden vanaf Rotterdam Ahoy. Vervolgens zal er een route worden gevolgd die is uitgestippeld door de gemeente. “Aan het begin van de route stappen er vier oud-deelnemers op voor een optreden. Elke keer als we weer langs Ahoy rijden, wisselt er een oud-kandidaat om voor een ander. Het blijft ook voor ons nog een verrassing om welke artiesten het gaat.”

Tekst loopt door onder de foto. 

Cabriobus VANDERWOU
De cabriobus voor de ombouwing

Uniek voertuig

Het vervoersbedrijf is blij om deze opdracht te mogen vervullen in deze moeilijke tijd. “En dan ook nog eens met dit unieke voertuig.” Van den Broek legt uit dat er maar acht van deze cabriobussen in Nederland zijn. Vanderwou Groep heeft de bus pas een jaar in het wagenpark. “Hij is ideaal voor een feestje en als blikvanger bij evenementen. We hebben de coronacrisis aangegrepen om hem op te knappen en zijn nu klaar voor deze bijzondere opdracht!”

Lees ook: 

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.