Touringcar Pouw Vervoer

Pouw wint opdracht pendelvervoer voor bouwproject Gelre-ziekenhuis

Pouw Vervoer gaat het pendelvervoer verzorgen rondom de bouw van een parkeervoorziening bij het Gelre-ziekenhuis in Apeldoorn. Het bedrijf is recent aan de opdracht begonnen.

Vanaf eind dit jaar wordt er bij Gelre Apeldoorn een toekomstbestendige parkeervoorziening voor patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis gebouwd. Pouw geeft aan dat er innovatief is meegedacht met de opdrachtgever, onder meer door flexibiliteit en verscheidenheid in het wagenpark te bieden. Dat heeft geleid tot het binnenhalen van de opdracht.

Versterken en uitbouwen

Directeur Johan Pouw ziet in deze klus een mooie aanvulling op het bestaande werkpakket van het bedrijf uit Vianen. “Door het uitvoeren van deze opdracht kunnen wij onze activiteiten in duurzaam bouwlogistiek vervoer in Oost-Nederland versterken en verder uitbouwen. Daarin zijn wij nu actief in de provincies Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland.” De pendelservice wordt aangestuurd vanuit het eigen regiecentrum in Vianen. Het pendelvervoer is voor minimaal twee jaar ingekocht.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.