Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Maandag in TaxiPro TV: de nieuwe cao en de winnaar van de Taxi Innovatie Prijs

Daklicht. Foto ter illustratie.Foto: ProMedia

In de volgende aflevering van TaxiPro TV praat Agostino di Giacomo Russo van CNV Vakmensen over de afspraken die zijn gemaakt voor de nieuwe cao TaxiVervoer. Ook wordt de winnaar van de Taxi Innovatie Prijs bekendgemaakt. TaxiPro TV wordt maandag 12 oktober live uitgezonden vanaf 14.00 uur.


Onlangs werd bekend dat de vakbonden en KNV een onderhandelingsresultaat hebben bereikt voor een nieuwe cao Taxivervoer. Als de leden met de gemaakte afspraken instemmen, dan is de nieuwe cao definitief. Die duidelijkheid komt er de komende weken. We praten maandag vast met Agostino di Giacomo Russo van CNV Vakmensen over het onderhandelingsresultaat. En we gaan ook met hem in op actuele thema’s voor werknemers in het zorgvervoer in het kader van de coronacrisis.

Elke twee weken

In deze uitzending wordt verder de winnaar van de Taxi Innovatie Prijs 2020 bekendgemaakt. TaxiPro TV is vanaf 14.00 uur live te zien op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Daar zijn ook alle eerdere afleveringen te zien. TaxiPro TV wordt elke twee weken uitgezonden.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.