Taxi Centrale Renesse, taxi, taxibus

Taxi Centrale Renesse neemt Taxi Lemsom over

KERKWERVE – Taxi Centrale Renesse (TCR) heeft  Taxi Lemsom uit Kerkwerve overgenomen. De overname brengt het aantal voertuigen van TCR op 345. Het aantal persooneelsleden van TCR stijgt door de overname naar 450 man.

TCR neemt zowel het volledige wagenpark als alle personeelsleden over. De overname is per 1 oktober effectief. Voor de klanten van Taxi Lemsom verandert er volgens TCR-directeur Kees Hage in feite niets. De bedrijfsnaam Taxi Lemsom blijft gehandhaafd, net als de bedrijfskleding voor de chauffeurs en het telefoonnummer van het bedrijf.

TCR is actief in heel Nederland en heeft kantoren in Middelburg, Renesse, Oude Tonge , Heienenoord, Terneuzen, Breda, Purmerend en Vlieland.

Het bedrijf houdt zich bezig met taxivervoer, openbaar vervoer, gehandicaptenvervoer en rijdt met touringcars, personeelsbusjes. Ook verzorgt TCR schoolvervoer en rijden er TCR-taxibusjes en bussen naar de disco.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi Centrale Renesse neemt Taxi Lemsom over”

rene havez|30.08.11|18:07

LS.,

ik wil voor mijn hobby erg graag weten, wat de nieuwe parknummers zijn van de Lemsom taxis in de TCR-nummering.
is in de 300-serie
kan u mij svp een lijstje mailen?!
bvd

MvG

René.