Partners

TaxiPro.nl wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

De Uber app biedt veel voordelen voor taxichauffeurs. Zo hebben ze de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer ze de app aanzetten om te gaan werken. Ook zien ze waar de rit naartoe gaat en wat deze oplevert, voordat ze deze accepteren of voorbij laten gaan.

uber.com

SEPAY by Buckaroo: dé expert in betaaloplossingen voor de taxibranche. Wij maken betalen veilig, vertrouwd en voordelig met onze betrouwbare en geavanceerde betaalmethoden, integratiemogelijkheid met Cabman en onze POS-terminals. Vertrouw op onze naadloze transactieverwerking en geniet van efficiënte en probleemloze betalingen. Kies voor SEPAY by Buckaroo en optimaliseer het betaalgemak van uw klanten in de taxibranche!

sepay.nl

JW verzekeringen BV is een verzekeringsbedrijf en gespecialiseerd in taxiverzekeringen. Verschillende taxiverzekeringen worden met elkaar vergeleken en de best passende verzekering geadviseerd. Niet alleen taxiverzekeringen van verzekeraars in Nederland maar ook taxiverzekeringen van buitenlandse verzekeraars kunnen worden afgesloten door samenwerkingen met de grootste volmacht bedrijven van de wereld.

JW is een van de marktleiders in Nederland op het gebied van taxiverzekeringen en heeft duizenden taxiondernemers in Nederland verzekerd.

jwverzekeringen.nl

More than 22 years of innovative mobility

Tribus bestaat uit een team van bevlogen professionals die dagelijks werken aan de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Met aandacht voor het menselijke aspect maken wij mobiliteit mogelijk voor iedereen.

Innovatie zit al ruim 22 jaar in ons DNA. Door scherp te kijken naar de klant- en marktbehoefte leveren wij oplossingen voor minibus, elektrische stadsbus en slimme inrichtingsproducten voor (rolstoel) personenvervoer. Tribus is gevestigd in Nederland, maar door een uitgebreid netwerk en kennis van de markt lossen wij wereldwijd mobiliteitsvraagstukken op.

tribus-group.com

Euphoria levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten. Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  • Software en internet oplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.
  • Hardware oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.
  • Diensten: Opleiding, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.

cabman.eu

Met myPOS kunt u overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Via de professionele betaalterminals maar ook via MoTo en uw website. Scherpe aanschafprijzen van de betaalterminals, gunstige transactietarieven, zonder abonnementen en standaard voorzien van een eigen simkaart.

mypos.eu

Taxiwerq is al sinds 2005 dé specialist in het werven, selecteren, opleiden en klaarstomen van potentiële taxichauffeurs voor het werken in de taxibranche. Inmiddels is Taxiwerq uitgegroeid tot een team van 60 medewerkers en betalen wij het salaris uit aan ruim 2.600 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten, begeleiders en buschauffeurs voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening. Wij zien de uitdaging in het in kaart brengen van de wensen van onze relaties en voornamelijk om in deze behoeften te kunnen blijven voorzien. Wij zijn vraagbaak betreffende allerlei wet- en regelgeving en komen desgewenst ook met oplossingen voor vraagstukken rondom personeel en/of personeelsbeleid. www.taxivacatures.nl is een initiatief vanuit Taxiwerq om werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter te verbinden.

taxivacatures.nl

Eerlijke premies voor professionele taxichauffeurs.

De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden we bij Traksi niet eerlijk. Daarom bieden wij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. We belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk.

traksi.nl