Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Met een BP tankpas bent u als taxi-professional altijd beter op weg! U profiteert niet alleen van voordeel aan de pomp, maar ook van eenvoudige BTW-teruggave, online beheer en nog veel meer!

bp.nl

Euphoria levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten. Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  • Software en internet oplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.
  • Hardware oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.
  • Diensten: Opleiding, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.

cabman.nl

Korton is al bijna twee decennia specialist als het gaat om clouddiensten en softwareontwikkeling voor de personenvervoersbranche. Korton heeft inmiddels jarenlang ervaring met, onder andere, WMO vervoer en volgt de markt op de voet.

korton.nl

Een ongeluk kan uw leven totaal veranderen. Bij letselschade overheersen de emoties. U hebt vaak niet de energie om van alles uit te zoeken en te regelen. Nostimos is een onafhankelijk letselschadebureau die u helpt in dergelijke situaties. Wij kunnen een passende schadevergoeding voor u verhalen bij letselschade veroorzaakt door iemand anders. Dit is kosteloos voor u. Wij kunnen namelijk onze kosten verhalen op de aansprakelijke partij.

Nostimos Letselschadedeskundigen is bovendien altijd bij u in de buurt. Met acht vestigingen verspreid door heel Nederland kunnen onze letselschadedeskundigen u op een persoonlijke manier helpen.

nostimos.nl

Taxiwerq is al meer dan veertien jaar dé specialist in het werven, selecteren, opleiden en klaarstomen van potentiële taxichauffeurs voor het werken in de taxibranche. Inmiddels is Taxiwerq uitgegroeid tot een team van 70 medewerkers en betalen wij het salaris uit aan ruim 3.200 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten, begeleiders en buschauffeurs voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening. Wij zien de uitdaging in het in kaart brengen van de wensen van onze relaties en voornamelijk om in deze behoeften te kunnen blijven voorzien. Wij zijn vraagbaak betreffende allerlei wet- en regelgeving en komen desgewenst ook met oplossingen voor vraagstukken rondom personeel en/of personeelsbeleid. www.taxivacatures.nl is een initiatief vanuit Taxiwerq om werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter te verbinden.

taxivacatures.nl

Tribus Group creëert mobiliteit voor iedereen. Wij ontwerpen, innoveren en produceren rolstoeltoegankelijke (mini) bussen voor de taximarkt en de OV-markt. Tribus is marktleider in Nederland en inmiddels actief in 18 landen. Innovatie staat bij ons voorop – zo introduceerden wij in 2017 drie elektrische minibussen!

tribus-group.com