Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

Met een BP tankpas bent u als taxi-professional altijd beter op weg! U profiteert niet alleen van voordeel aan de pomp, maar ook van eenvoudige BTW-teruggave, online beheer en nog veel meer!

bp.nl

Euphoria levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten. Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  • Software en internet oplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.
  • Hardware oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.
  • Diensten: Opleiding, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.

cabman.nl

Infense Advocaten; specialisten op het gebied van aanbestedingsrecht die behoren tot de top in hun vakgebied. Infense onderscheidt zich door specifieke kennis van en ervaring met de vervoersmarkt. Wij zijn doelgericht en begrijpen dat het juridisch aspect slechts een deel is van een groter geheel. Juridische problemen plaatsen we daarom in een bredere context waarbij we onze expertise en ervaring bundelen met de kennis en doelen van onze klanten. Zodat we het beste resultaat behalen.

infense.nl

Korton is al bijna twee decennia specialist als het gaat om clouddiensten en softwareontwikkeling voor de personenvervoersbranche. Korton heeft inmiddels jarenlang ervaring met, onder andere, WMO vervoer en volgt de markt op de voet.

korton.nl

Een ongeluk kan uw leven totaal veranderen. Bij letselschade overheersen de emoties. U hebt vaak niet de energie om van alles uit te zoeken en te regelen. Nostimos is een onafhankelijk letselschadebureau die u helpt in dergelijke situaties. Wij kunnen een passende schadevergoeding voor u verhalen bij letselschade veroorzaakt door iemand anders. Dit is kosteloos voor u. Wij kunnen namelijk onze kosten verhalen op de aansprakelijke partij.

Nostimos Letselschadedeskundigen is bovendien altijd bij u in de buurt. Met acht vestigingen verspreid door heel Nederland kunnen onze letselschadedeskundigen u op een persoonlijke manier helpen.

nostimos.nl

TAXIWERQ betaalt het salaris uit van ruim 2.600 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten en buschauffeurs in de taxibranche voor opdrachtgevers door heel Nederland. Onze dienstverlening is gericht op ontzorgen. www.taxivacatures.nl is ons nieuwste initiatief om werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter te verbinden.

taxivacatures.nl

Tribus Group creëert mobiliteit voor iedereen. Wij ontwerpen, innoveren en produceren rolstoeltoegankelijke (mini) bussen voor de taximarkt en de OV-markt. Tribus is marktleider in Nederland en inmiddels actief in 18 landen. Innovatie staat bij ons voorop – zo introduceerden wij in 2017 drie elektrische minibussen!

tribus-group.com