Partners

TaxiPro.nl wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.

De Uber app biedt veel voordelen voor taxichauffeurs. Zo hebben ze de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer ze de app aanzetten om te gaan werken. Ook zien ze waar de rit naartoe gaat en wat deze oplevert, voordat ze deze accepteren of voorbij laten gaan.

uber.com

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarmee ook de kans op letsel en letselschade. Naast materiële schade, die makkelijk in geld is uit te drukken, kan er ook sprake zijn van immateriële schade. Dit noemen we smartengeld. De letselschadespecialisten van Smart Letselschade staan klaar om je te helpen bij jouw letselschadezaak.

smartletselschade.nl

Tribus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in voertuigaanpassingen voor kleinschalig personenvervoer. Het TriflexAIR-systeem van Tribus is een totaalsysteem voor rolstoel- en personenvervoer. Onze Civitas is een unieke en breed inzetbare lagevloerminibus die zich onderscheidt in ruimte, licht en comfort.

tribus-group.com

Met myPOS kunt u overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Via de professionele betaalterminals maar ook via MoTo en uw website. Scherpe aanschafprijzen van de betaalterminals, gunstige transactietarieven, zonder abonnementen en standaard voorzien van een eigen simkaart.

mypos.eu

Taxiwerq is al sinds 2005 dé specialist in het werven, selecteren, opleiden en klaarstomen van potentiële taxichauffeurs voor het werken in de taxibranche. Inmiddels is Taxiwerq uitgegroeid tot een team van 60 medewerkers en betalen wij het salaris uit aan ruim 2.600 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten, begeleiders en buschauffeurs voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening. Wij zien de uitdaging in het in kaart brengen van de wensen van onze relaties en voornamelijk om in deze behoeften te kunnen blijven voorzien. Wij zijn vraagbaak betreffende allerlei wet- en regelgeving en komen desgewenst ook met oplossingen voor vraagstukken rondom personeel en/of personeelsbeleid. www.taxivacatures.nl is een initiatief vanuit Taxiwerq om werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter te verbinden.

taxivacatures.nl

Eerlijke premies voor professionele taxichauffeurs.

De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden we bij Traksi niet eerlijk. Daarom bieden wij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. We belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk.

traksi.nl