water

Taxichauffeur redt vrouw uit water in Leeuwarden

Een taxichauffeur heeft woensdagochtend een 47-jarige vrouw uit het water gered in Leeuwarden. De vrouw reed rond 05.30 uur met haar auto op de James Wattstraat in een flauwe bocht rechtdoor het Van Harinxmakanaal in.

De vrouw uit Bergen op Zoom wist vervolgens uit de auto te klimmen en naar de overkant te zwemmen. Zij riep om hulp en werd uit het water gehaald door een 43-jarige taxichauffeur, die net zijn auto stond te tanken.

Ziekenhuis

De man belde direct via 1-1-2 de ambulance en de politie. Het slachtoffer heeft 20 minuten in het ijskoude water gelegen en raakte hierdoor onderkoeld.  Ze verkeerde in shock en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Taxichauffeur redt vrouw uit water in Leeuwarden”

A.Urban.|01.03.12|13:29

Goed gedaan! Dat kunnen we gebruiken. Proficiat

Fnv Taxi|10.09.13|15:18

Kijk, die chauffeur kan gelijk voor taxichauffeur van het jaar worden genomineerd!
https://nl.surveymonkey.com/s/Nomineer_jouw_taxichauffeur_van_het_jaar_2013