Taxi-Expo 2010

Bestax wint Taxi Innovatie Prijs 2010 op Taxi-Expo

HOUTEN – De Taxi Innovatie Prijs is dit jaar gewonnen door Bestax. Het taxibedrijf uit Amersfoort kreeg de prijs voor meest innovatieve ontwikkeling in het personenvervoer uitgereikt tijdens de jaarlijkse vakbeurs Taxi-Expo voor het concept ikreisgroen.nl.

Ikreisgroen.nl van Bestax kreeg de prijs overhandigd door juryvoorzitter Onno van Drunen. “Helemaal geweldig! Bestax bestaat dit jaar 25 jaar en nu winnen we ook nog eens deze innovatieve prijs”, aldus Edwin Besseling van Bestax, onderdeel van het Amersfoortse familiebedrijf Besseling.

Samenwerking

“Het bijzondere aan de winnaar van de Taxi Innovatie Prijs 2010 is niet alleen het vervoersaspect. Het gebruik van duurzame voertuigen op bio- en aardgas is niet zo bijzonder, want dat doen veel meer taxiondernemers in het land, maar samenwerking tussen conferentiecentra, gemeente en taxibedrijf , de slimme marketingopzet, de communicatie en de uitvoering van de service en het materieel is dat wel”, vond de jury.

“Over elk element is goed nagedacht. En met name de marketing-, communicatie- en boekingstool via een eigen website is uitgekiend, evenals de interne ritverwerking en toedeling.”

Winnaar ikreisgroen.nl concurreerde met de Fiat Dukaat Flexiloader ligtaxi voor patiëntenvervoer van Cosmo techniek en de Introductiecursus Leerlingenvervoer van het Sociaal Fonds Taxi.

Lees later meer over de Taxi-Expo 2010 op TaxiPro.nl

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.