Toyota Avensis, nieuwe

Prijs vernieuwde Toyota Avensis vanaf 24.990 euro

AUTOVANDAAG – Nadat Toyota de vernieuwde Avensis heeft voorgesteld is het tijd voor de vernieuwde prijzen. Nog voor de jaarwisseling staat het faceliftmodel bij de dealer vanaf 24.990 euro.

De vernieuwde Avensis is rondom opgefrist. Daarbij is gestudeerd op de carrosserie, isolatie, afwerking, techniek en uitrusting. Om de Avensis meer dynamiek mee te geven hebben de techneuten ook het onderstel aangepakt.

Dieselmotor

Een belangrijke nieuwkomer is de 124 pk sterke 2.0 D-4DF dieselmotor. De zelfontbrander is flink zuiniger geworden dan zijn voorganger en komt dankzij 119 gram CO2-uitstoot in aanmerking voor een A-label. 20% bijtelling zit er helaas niet in.

De nieuwe Toyota Avensis kent een Comfort (vanaf 24.990 euro), Business (27.390 euro), Dynamic Business (31.190 euro) en Executive Business (net geen 36 mille) uitvoering. Zaken als dagrijverlichting zijn standaard, net als cruise control en Bluetooth. Eind dit jaar staat de nieuwe Avensis bij de dealer.

AutoVandaag, partner van TaxiPro.nl

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.