westfriesgasthuis, ziekenhuis, ingang, taxi

Westfriesgasthuis installeert belzuil voor passagiers Regiotaxi

Het Westfriesgasthuis heeft vorige week een belzuil geplaatst voor Wmo-clienten met een vervoervoorziening. Met de belzuil kunnen ze gemakkelijk en snel een busje van Regiotaxi West-Friesland bestellen. De belzuil is er op initiatief van de zeven West-Friese gemeenten en in samenwerking met het Westfriesgasthuis gekomen.

Het is de eerste belzuil in een ziekenhuis in Noord-Holland.

Belzuil in centrale hal

De belzuil van Quipment staat in de centrale hal van het Westfriesgasthuis, in de buurt van de apotheek. Door eenvoudig de Regiotaxi-pas te scannen kunnen clienten een taxi bestellen. De taxi komt vervolgens binnen 30 minuten. Hiermee is de wachttijd in veel gevallen gehalveerd.

Een ander voordeel is dat de client via een scherm in de gaten kan houden hoe lang het nog duurt voordat de taxi er is. In het ziekenhuis kunnen de gastheren en -vrouwen desgewenst helpen.

Regiotaxi West-Friesland

Eind 2010 hebben de zeven West-Friese gemeenten de Regiotaxi West-Friesland in het leven geroepen. Dit gebeurde nadat de provincie stopte met de OV-Taxi. De BIOS-groep zorgt voor het vervoer van de Wmo-clienten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Westfriesgasthuis installeert belzuil voor passagiers Regiotaxi | TaxiPro
westfriesgasthuis, ziekenhuis, ingang, taxi

Westfriesgasthuis installeert belzuil voor passagiers Regiotaxi

Het Westfriesgasthuis heeft vorige week een belzuil geplaatst voor Wmo-clienten met een vervoervoorziening. Met de belzuil kunnen ze gemakkelijk en snel een busje van Regiotaxi West-Friesland bestellen. De belzuil is er op initiatief van de zeven West-Friese gemeenten en in samenwerking met het Westfriesgasthuis gekomen.

Het is de eerste belzuil in een ziekenhuis in Noord-Holland.

Belzuil in centrale hal

De belzuil van Quipment staat in de centrale hal van het Westfriesgasthuis, in de buurt van de apotheek. Door eenvoudig de Regiotaxi-pas te scannen kunnen clienten een taxi bestellen. De taxi komt vervolgens binnen 30 minuten. Hiermee is de wachttijd in veel gevallen gehalveerd.

Een ander voordeel is dat de client via een scherm in de gaten kan houden hoe lang het nog duurt voordat de taxi er is. In het ziekenhuis kunnen de gastheren en -vrouwen desgewenst helpen.

Regiotaxi West-Friesland

Eind 2010 hebben de zeven West-Friese gemeenten de Regiotaxi West-Friesland in het leven geroepen. Dit gebeurde nadat de provincie stopte met de OV-Taxi. De BIOS-groep zorgt voor het vervoer van de Wmo-clienten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.