Online korting op pinapparaat Payleven

Pin-pin-pin-pin-pin-pin. Het riedeltje van de reclamecampagne stamt uit het einde van de jaren tachtig, maar in de taxi beginnen bankpasbetalingen pas de afgelopen tijd gemeengoed te worden. Een inhaalslag die valt te bespoedigen door met de code TAXIPRO79 te registreren op www.payleven.nl. Dat levert een korting van twintig euro op voor een mobiel pinautomaat zonder vaste kosten. 

De PIN-reader van Payleven kost normaal 99, maar met de code 79 euro exclusief btw. Het apparaat maakt via bluetooth verbinding met smartphone of tablet. Vanaf iedere locatie met 3G of wifi zijn vervolgens betalingen met pin en creditcard mogelijk.

Pinapparaat

Klanten hebben soms te weinig geld op zak, maar kunnen wel altijd pinnen. Een stop bij de geldautomaat is dan vaak omrijden en een verkwisting van tijd. Minder contant geld in de taxi draagt bovendien bij aan de veiligheid. Met een pinapparaat aan boord zijn er minder overvallen op taxichauffeurs, blijkt uit onderzoek.

Payleven geeft acte de présence op de Vakbeurs Taxi tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer, 20 juni in Den Bosch.

banner, congres, contractvervoer, 2013, groen

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Online korting op pinapparaat Payleven | TaxiPro

Online korting op pinapparaat Payleven

Pin-pin-pin-pin-pin-pin. Het riedeltje van de reclamecampagne stamt uit het einde van de jaren tachtig, maar in de taxi beginnen bankpasbetalingen pas de afgelopen tijd gemeengoed te worden. Een inhaalslag die valt te bespoedigen door met de code TAXIPRO79 te registreren op www.payleven.nl. Dat levert een korting van twintig euro op voor een mobiel pinautomaat zonder vaste kosten. 

De PIN-reader van Payleven kost normaal 99, maar met de code 79 euro exclusief btw. Het apparaat maakt via bluetooth verbinding met smartphone of tablet. Vanaf iedere locatie met 3G of wifi zijn vervolgens betalingen met pin en creditcard mogelijk.

Pinapparaat

Klanten hebben soms te weinig geld op zak, maar kunnen wel altijd pinnen. Een stop bij de geldautomaat is dan vaak omrijden en een verkwisting van tijd. Minder contant geld in de taxi draagt bovendien bij aan de veiligheid. Met een pinapparaat aan boord zijn er minder overvallen op taxichauffeurs, blijkt uit onderzoek.

Payleven geeft acte de présence op de Vakbeurs Taxi tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer, 20 juni in Den Bosch.

banner, congres, contractvervoer, 2013, groen

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.