Bestelbus, drone en truck. Foto: AdobeStock

Gratis webinar over de toekomst van mobiliteit

Bestelbus, drone en truck. Foto: AdobeStock. Aangekocht door Radiuz XXImo

De coronapandemie is van enorme invloed op mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Maar welke effecten zijn blijvend? En wat staat ons nog meer te wachten? Daarover gaat op donderdag 17 december het gratis webinar ‘De toekomst van mobiliteit’, verzorgd door trendwatcher Adjiedj Bakas en aangeboden door Radiuz XXImo.

Sinds er afgelopen maart maatregelen werden genomen om de verspreiding van Covid ’19 in te perken, is er ook bijzonder veel gebeurd op het gebied van mobiliteit. De pandemie had en heeft een enorme weerslag op de manier waarop mensen zich bewegen. Het openbaar vervoer wordt nog altijd beperkt gebruikt en waar eerst veel mensen elke dag naar hun werk reisden met de auto, wordt er nu veel meer thuisgewerkt. Er worden aan de lopende band pakketjes, boodschappen en maaltijden bezorgd en mensen pakken vaker hun eigen auto dan voorheen.

Vooruitblikken

De omstandigheden hebben ook voor wat meer rust gezorgd, en voor een wat minder gejaagd bestaan. Maar hoewel vooruitkijken momenteel een lastige zaak is, willen we toch graag weten wat de toekomst brengt – of zou kunnen brengen. En met een thema als mobiliteit is het ook van belang om vooruit te blikken. Het is interessant om te speculeren over wat er gaat gebeuren en goed om voorbereid te zijn op de verschillende scenario’s voor de komende jaren.

Hoe verplaatsen we ons straks?

Daarom biedt Radiuz XXImo op donderdag 17 december van 11.00 tot 12.00 uur het gratis online webinar ‘De toekomst van mobiliteit’ aan. De spreker van dienst is Adjiedj Bakas, die ook wel bekendstaat als de trendwatcher des vaderlands. Bakas laat zijn licht schijnen over thema’s als wel of niet ambulant blijven werken, hoe we ons straks gaan verplaatsen, wat de toekomst voor het vliegverkeer is en nog veel meer. Aanmelden kan direct en kosteloos via de registratiepagina.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gratis webinar over de toekomst van mobiliteit | TaxiPro
Bestelbus, drone en truck. Foto: AdobeStock

Gratis webinar over de toekomst van mobiliteit

Bestelbus, drone en truck. Foto: AdobeStock. Aangekocht door Radiuz XXImo

De coronapandemie is van enorme invloed op mobiliteit in Nederland en daarbuiten. Maar welke effecten zijn blijvend? En wat staat ons nog meer te wachten? Daarover gaat op donderdag 17 december het gratis webinar ‘De toekomst van mobiliteit’, verzorgd door trendwatcher Adjiedj Bakas en aangeboden door Radiuz XXImo.

Sinds er afgelopen maart maatregelen werden genomen om de verspreiding van Covid ’19 in te perken, is er ook bijzonder veel gebeurd op het gebied van mobiliteit. De pandemie had en heeft een enorme weerslag op de manier waarop mensen zich bewegen. Het openbaar vervoer wordt nog altijd beperkt gebruikt en waar eerst veel mensen elke dag naar hun werk reisden met de auto, wordt er nu veel meer thuisgewerkt. Er worden aan de lopende band pakketjes, boodschappen en maaltijden bezorgd en mensen pakken vaker hun eigen auto dan voorheen.

Vooruitblikken

De omstandigheden hebben ook voor wat meer rust gezorgd, en voor een wat minder gejaagd bestaan. Maar hoewel vooruitkijken momenteel een lastige zaak is, willen we toch graag weten wat de toekomst brengt – of zou kunnen brengen. En met een thema als mobiliteit is het ook van belang om vooruit te blikken. Het is interessant om te speculeren over wat er gaat gebeuren en goed om voorbereid te zijn op de verschillende scenario’s voor de komende jaren.

Hoe verplaatsen we ons straks?

Daarom biedt Radiuz XXImo op donderdag 17 december van 11.00 tot 12.00 uur het gratis online webinar ‘De toekomst van mobiliteit’ aan. De spreker van dienst is Adjiedj Bakas, die ook wel bekendstaat als de trendwatcher des vaderlands. Bakas laat zijn licht schijnen over thema’s als wel of niet ambulant blijven werken, hoe we ons straks gaan verplaatsen, wat de toekomst voor het vliegverkeer is en nog veel meer. Aanmelden kan direct en kosteloos via de registratiepagina.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.