E-cab, app, taxi, Brussel, Parijs

Brussels taxibedrijf komt met eigen taxi-bestel-app

Een Brussels taxibedrijf heeft een eigen app gelanceerd: E-Cab. De app is een dochter van een grote Parijse taxicentrale. Met de app kunnen klanten een taxi bestellen, hem realtime volgen en de rit per creditcard afrekenen. Maar klanten kunnen ook ouderwets contant betalen. De app is geïntegreerd met het dispatch systeem van Taxi Verts, dat is met 500 voertuigen de grootste taximaatschappij in Brussel.

Met de app willen de officiële taxichauffeurs de strijd aangaan met de inmiddels verboden particuliere vervoersdienst UberPop. Hierbij vervoeren burgers tegen betaling andere burgers; zeg maar snorders.

Brussel en Parijs

De app is vooralsnog alleen in Brussel en Parijs te gebruiken. Passagiers kunnen via de app een schatting van de duur en de prijs opvragen. Tevens is een zogenaamde VIP-service mogelijk. Hierbij komt een geselecteerde chauffeur voorrijden die diverse extra services biedt, zoals 4G, een krantje en een flesje water.

De app is te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Brussels taxibedrijf komt met eigen taxi-bestel-app”

Taxibelangen Nederland|26.04.14|22:26

Daarom is het ook van belang dat iedereen zich aanmeld bij http://www.taxibelangen.nl omdat ze in België, Duitsland en Frankrijk krijgen ze de dingen daar snel voor elkaar.En geven ze daar de overheid geen gelegenheid om allerhande onzin te bedenken die hun vak alleen maar verzieken.Lees ook onbetrouwbare BCT en mislukte ICT (BCT0 projecten. https://docs.google.com/document/d/1mcgzbqs6NtXwtlIXPjbVmRimDbJ_au3WLYcYpHzvBXw/edit

Brussels taxibedrijf komt met eigen taxi-bestel-app | TaxiPro
E-cab, app, taxi, Brussel, Parijs

Brussels taxibedrijf komt met eigen taxi-bestel-app

Een Brussels taxibedrijf heeft een eigen app gelanceerd: E-Cab. De app is een dochter van een grote Parijse taxicentrale. Met de app kunnen klanten een taxi bestellen, hem realtime volgen en de rit per creditcard afrekenen. Maar klanten kunnen ook ouderwets contant betalen. De app is geïntegreerd met het dispatch systeem van Taxi Verts, dat is met 500 voertuigen de grootste taximaatschappij in Brussel.

Met de app willen de officiële taxichauffeurs de strijd aangaan met de inmiddels verboden particuliere vervoersdienst UberPop. Hierbij vervoeren burgers tegen betaling andere burgers; zeg maar snorders.

Brussel en Parijs

De app is vooralsnog alleen in Brussel en Parijs te gebruiken. Passagiers kunnen via de app een schatting van de duur en de prijs opvragen. Tevens is een zogenaamde VIP-service mogelijk. Hierbij komt een geselecteerde chauffeur voorrijden die diverse extra services biedt, zoals 4G, een krantje en een flesje water.

De app is te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Brussels taxibedrijf komt met eigen taxi-bestel-app”

Taxibelangen Nederland|26.04.14|22:26

Daarom is het ook van belang dat iedereen zich aanmeld bij http://www.taxibelangen.nl omdat ze in België, Duitsland en Frankrijk krijgen ze de dingen daar snel voor elkaar.En geven ze daar de overheid geen gelegenheid om allerhande onzin te bedenken die hun vak alleen maar verzieken.Lees ook onbetrouwbare BCT en mislukte ICT (BCT0 projecten. https://docs.google.com/document/d/1mcgzbqs6NtXwtlIXPjbVmRimDbJ_au3WLYcYpHzvBXw/edit