politiecontrole, agent

Snorder berooft klant in Breda

Een illegale taxichauffeur heeft in de nacht van zaterdag op zondag een jongen van 21 in Breda beroofd. Onder bedreiging van een mes eiste de snorder meer geld dan tevoren afgesproken.

Volgens de jongen bood een illegale taxichauffeur hem in het centrum van Breda een rit naar huis aan. Ze spraken een bedrag af, maar al tijdens de rit eiste de bestuurder meer geld. De klant weigerde dat, waarna de snorder onderweg stopte in de wijk Haagse Beemden en met een mes zijn eis om een hoger bedrag kracht bijzette. De jongen gaf hem het geld. Daarna stapte de passagier uit en reed de snorder weg.

De politie is nog zoek naar de zwarte taxi. Het slachtoffer gaat aangifte doen.

Actie

Breda heeft meer last van snorders. Tijdens het Hemelvaartsweekend toen het jaarlijkse Jazzfestival plaatsvond, voerde de politie nog actie om bezoekers te waarschuwen tegen snorders. Bij de standplaats aan het Spanjaardsgat in het centrum was een bord geplaatst met de tekst ‘Zeg NEE en ga met een legale taxi mee’. Ook was er extra controle op illegale taxichauffeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Snorder berooft klant in Breda | TaxiPro
politiecontrole, agent

Snorder berooft klant in Breda

Een illegale taxichauffeur heeft in de nacht van zaterdag op zondag een jongen van 21 in Breda beroofd. Onder bedreiging van een mes eiste de snorder meer geld dan tevoren afgesproken.

Volgens de jongen bood een illegale taxichauffeur hem in het centrum van Breda een rit naar huis aan. Ze spraken een bedrag af, maar al tijdens de rit eiste de bestuurder meer geld. De klant weigerde dat, waarna de snorder onderweg stopte in de wijk Haagse Beemden en met een mes zijn eis om een hoger bedrag kracht bijzette. De jongen gaf hem het geld. Daarna stapte de passagier uit en reed de snorder weg.

De politie is nog zoek naar de zwarte taxi. Het slachtoffer gaat aangifte doen.

Actie

Breda heeft meer last van snorders. Tijdens het Hemelvaartsweekend toen het jaarlijkse Jazzfestival plaatsvond, voerde de politie nog actie om bezoekers te waarschuwen tegen snorders. Bij de standplaats aan het Spanjaardsgat in het centrum was een bord geplaatst met de tekst ‘Zeg NEE en ga met een legale taxi mee’. Ook was er extra controle op illegale taxichauffeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.