Ambulance
Verkeersongeval

Fietser belandt op voorruit taxi in Katwijk

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Mauvries

Op de kruising van de Hoorneslaan met de Groen van Prinstererweg nn Katwijk, is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser geschept door een taxi. De fietser kwam na de botsing op de voorruit van het voertuig terecht. 

Volgens het Leidsch Dagblad was de fietser onder invloed. Ook had het slachtoffer geen voorrang mogen nemen. Zo verklaarde zij zelf niet goed te hebben gekeken bij het oversteken. De vrouw is na het ongeluk door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De taxi moest worden weggesleept.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fietser belandt op voorruit taxi in Katwijk | TaxiPro
Ambulance
Verkeersongeval

Fietser belandt op voorruit taxi in Katwijk

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Mauvries

Op de kruising van de Hoorneslaan met de Groen van Prinstererweg nn Katwijk, is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser geschept door een taxi. De fietser kwam na de botsing op de voorruit van het voertuig terecht. 

Volgens het Leidsch Dagblad was de fietser onder invloed. Ook had het slachtoffer geen voorrang mogen nemen. Zo verklaarde zij zelf niet goed te hebben gekeken bij het oversteken. De vrouw is na het ongeluk door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De taxi moest worden weggesleept.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.