Anna Paulownaweg

Taxi verliest voorband bij ongeval in Anna Paulowna

De taxi raakte bij het ongeval een van zijn voorbanden kwijt. Foto: AS Media

In Anna Paulowa, aan de Anna Paulownaweg (N249), heeft dinsdagmiddag rond 17.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een taxi betrokken was. De taxi verloor door een nog onbekende oorzaak zijn voorwiel, waarna de auto op zijn ophanging terechtkwam op het asfalt.

Vanwege het ongeval was er tijdelijk een rijbaan afgesloten voor het verkeer. Een weginspecteur van de provincie Noord-Holland regelde het verkeer tijdens de afhandeling. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxi verliest voorband bij ongeval in Anna Paulowna | TaxiPro
Anna Paulownaweg

Taxi verliest voorband bij ongeval in Anna Paulowna

De taxi raakte bij het ongeval een van zijn voorbanden kwijt. Foto: AS Media

In Anna Paulowa, aan de Anna Paulownaweg (N249), heeft dinsdagmiddag rond 17.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een taxi betrokken was. De taxi verloor door een nog onbekende oorzaak zijn voorwiel, waarna de auto op zijn ophanging terechtkwam op het asfalt.

Vanwege het ongeval was er tijdelijk een rijbaan afgesloten voor het verkeer. Een weginspecteur van de provincie Noord-Holland regelde het verkeer tijdens de afhandeling. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.