Qatch neemt Taxi Innovatie Prijs in ontvangst
Taxi Expo '23

Qatch wint Taxi Innovatie Prijs 2023

Qatch neemt Taxi Innovatie Prijs in ontvangst Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Qatch is de trotse winnaar van de Taxi Innovatie Prijs 2023. De prijs werd vandaag uitgereikt tijdens Taxi Expo ’23, aan het eind van het Nationaal Congres Contractvervoer.Ā 

Emmal Khan is enorm blij met het binnenspelen van de prijs. Voor hem betekent het winnen van de Taxi Innovatie Prijs de kroon op het werk. “We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt”, blikt Khan terug. “In het begin heb je altijd mensen die niet in je idee geloven, terwijl jijzelf er wel geloof in hebt. Dit geeft zoveel voldoening, we hebben het waargemaakt.”

Qatch verbindt de commerciĆ«le en contractuele taximarkt door middel van intelligente en automatische dispatching. Het platform maakt hierbij gebruik van geavanceerde technologieĆ«n om beschikbare chauffeurs efficiĆ«nt in te zetten. “Wij zijn een soort Marktplaats voor ritten. Het benaderen van zzp-chauffeurs is niet eenvoudig, omdat de markt gefragmenteerd is. Vervoerders kunnen beroep doen op een platform, in plaats van langs al die individuele chauffeurs te gaan. Wij nemen daarmee een groot pijnpunt weg.”

Elk bedrijf en elke chauffeur kan die gebruikmaakt van Qatch, heeft een eigen account. “Vervoerders kunnen op die manier zien of een chauffeur zowel straattaxi als doelgroepenvervoer kan uitvoeren. Wat dat betreft isĀ Qatch is een flexibel product. Als ondernemer kan je er bijna alles mee. Zeker in de wereld van mobiliteit is Qatch voor bijna elke partij interessant.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Qatch wint Taxi Innovatie Prijs 2023 | TaxiPro
Qatch neemt Taxi Innovatie Prijs in ontvangst
Taxi Expo '23

Qatch wint Taxi Innovatie Prijs 2023

Qatch neemt Taxi Innovatie Prijs in ontvangst Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Qatch is de trotse winnaar van de Taxi Innovatie Prijs 2023. De prijs werd vandaag uitgereikt tijdens Taxi Expo ’23, aan het eind van het Nationaal Congres Contractvervoer.Ā 

Emmal Khan is enorm blij met het binnenspelen van de prijs. Voor hem betekent het winnen van de Taxi Innovatie Prijs de kroon op het werk. “We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt”, blikt Khan terug. “In het begin heb je altijd mensen die niet in je idee geloven, terwijl jijzelf er wel geloof in hebt. Dit geeft zoveel voldoening, we hebben het waargemaakt.”

Qatch verbindt de commerciĆ«le en contractuele taximarkt door middel van intelligente en automatische dispatching. Het platform maakt hierbij gebruik van geavanceerde technologieĆ«n om beschikbare chauffeurs efficiĆ«nt in te zetten. “Wij zijn een soort Marktplaats voor ritten. Het benaderen van zzp-chauffeurs is niet eenvoudig, omdat de markt gefragmenteerd is. Vervoerders kunnen beroep doen op een platform, in plaats van langs al die individuele chauffeurs te gaan. Wij nemen daarmee een groot pijnpunt weg.”

Elk bedrijf en elke chauffeur kan die gebruikmaakt van Qatch, heeft een eigen account. “Vervoerders kunnen op die manier zien of een chauffeur zowel straattaxi als doelgroepenvervoer kan uitvoeren. Wat dat betreft isĀ Qatch is een flexibel product. Als ondernemer kan je er bijna alles mee. Zeker in de wereld van mobiliteit is Qatch voor bijna elke partij interessant.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.