Medisch Spectrum Twente

Twentse ziekenhuizen krijgen Taxipoint voor Regiotaxi

TWENTE – Medisch Spectrum Twente in Enschede en Oldenzaal en bij Ziekenhuisgroep Twenteziekenhuizen in Hengelo en Almelo krijgen woensdag een Taxipoint. Hiermee kunnen Regiotaxipashouders eenvoudig en snel een rit naar huis aanvragen met Regiotaxi Twente.

Voor de ritten besteld via het Taxipoint geldt een verkorte vooraanmeldtijd van 30 minuten. Voorheen moest een patiënt of bezoeker van de beide ziekenhuizen de terugrit gelijktijdig met de heenrit aanvragen, of na afloop van het bezoek vanuit het ziekenhuis zelf bellen of aan de receptie vragen om te bellen, waarbij de vooraanmeldtijd van een uur vaak voor een lange wachttijd zorgde.

Als de terugrit gelijktijdig met de heenrit was aangevraagd bestond het risico dat het bezoek of de afspraak uitliep, waardoor de Regiotaxi voor niets kwam voorrijden en er toch nog een nieuwe rit moest worden aangevraagd met daarbij de extra wachttijd van minimaal een uur. Voor Regiotaxipashouders is dat nu niet meer nodig.

Met het doorhalen van de Regiotaxipas door de kaartlezer van de Taxipoint kan eenvoudig en snel een rit naar huis worden aangevraagd.Bij elk Taxipoint is een wachtruimte ingericht waar de chauffeur van de Regiotaxi zich meldt en de Regiotaxipashouder kan wachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Twentse ziekenhuizen krijgen Taxipoint voor Regiotaxi”

D.IJskes|08.02.11|23:24

Als lid van de Wmo cliëntenraad in Hoorn
wil ik graag weten wie de Taxi-Zuil heeft betaald.
De betreffende ziekenhuizen?
Of de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Hengelo of Almelo?

Met dank voor uw antwoord.

Twentse ziekenhuizen krijgen Taxipoint voor Regiotaxi | TaxiPro
Medisch Spectrum Twente

Twentse ziekenhuizen krijgen Taxipoint voor Regiotaxi

TWENTE – Medisch Spectrum Twente in Enschede en Oldenzaal en bij Ziekenhuisgroep Twenteziekenhuizen in Hengelo en Almelo krijgen woensdag een Taxipoint. Hiermee kunnen Regiotaxipashouders eenvoudig en snel een rit naar huis aanvragen met Regiotaxi Twente.

Voor de ritten besteld via het Taxipoint geldt een verkorte vooraanmeldtijd van 30 minuten. Voorheen moest een patiënt of bezoeker van de beide ziekenhuizen de terugrit gelijktijdig met de heenrit aanvragen, of na afloop van het bezoek vanuit het ziekenhuis zelf bellen of aan de receptie vragen om te bellen, waarbij de vooraanmeldtijd van een uur vaak voor een lange wachttijd zorgde.

Als de terugrit gelijktijdig met de heenrit was aangevraagd bestond het risico dat het bezoek of de afspraak uitliep, waardoor de Regiotaxi voor niets kwam voorrijden en er toch nog een nieuwe rit moest worden aangevraagd met daarbij de extra wachttijd van minimaal een uur. Voor Regiotaxipashouders is dat nu niet meer nodig.

Met het doorhalen van de Regiotaxipas door de kaartlezer van de Taxipoint kan eenvoudig en snel een rit naar huis worden aangevraagd.Bij elk Taxipoint is een wachtruimte ingericht waar de chauffeur van de Regiotaxi zich meldt en de Regiotaxipashouder kan wachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Twentse ziekenhuizen krijgen Taxipoint voor Regiotaxi”

D.IJskes|08.02.11|23:24

Als lid van de Wmo cliëntenraad in Hoorn
wil ik graag weten wie de Taxi-Zuil heeft betaald.
De betreffende ziekenhuizen?
Of de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Hengelo of Almelo?

Met dank voor uw antwoord.