taxi-expo, Sociaal Fonds Taxi, Taxi Innovatie Prijs, taxi

Genomineerden Taxi Innovatie Prijs 2010 zijn bekend

HOUTEN – De genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2010 zijn bekend. Het gaat om Bestax (ikreisgroen.nl), Cosmo Techniek (Fiat Ducato Flexiloader Ligtaxi voor patiëntenvervoer) en Sociaal Fonds Taxi (Introductiecursus Leerlingenvervoer).

De Taxi Innovatie Prijs wordt tijdens de Taxi Expo op vrijdag 19 en zaterdag 20 november in Expo Houten uitgereikt. Hiermee wordt wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in het kleinschalig personenvervoer.

De vakjury bestaat dit jaar uit Lysbeth van der Kroon (lid ROVER), Onno van Drunen (managing consultant VeDeCe Consultancy), Michel Brull (directeur Brull Personenvervoer), Simon Huiberts (Huiberts Transportinnovatie; secretaris Innovatiecommissie KNV Taxi), Wim Faber (niet-stemmend secretaris en hoofdredacteur Magazine Personenvervoer).

Taxi Expo 2010 is het taxi vakevenement in de Benelux en vormt het jaarlijkse trefpunt voor de Nederlandse personenvervoerder. Hierbij komt een groot aantal mogelijkheden voor efficiëntere inzet van het wagenpark en effectieve bediening van de diverse (deel)markten in het personenvervoer aan bod.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de uitreiking, seminars of binnen- en buitenactiviteiten op vrijdag 19 en zaterdag 20 november? Registreer dan nu gratis via deze link!

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.