Herman Roebersen
SoftPos

SEPAY by Buckaroo maakt van telefoons pinapparaten dankzij speciale app

SEPAY by Buckaroo-directeur Herman Roebersen. Foto: SEPAY by Buckaroo

SEPAY by Buckaroo lanceert binnenkort een nieuwe app, waarmee mobiele telefoons ingezet worden als pinapparaat. Volgens de Haagse pinapparaatleverancier levert dat meerdere voordelen op, zoals het gemakkelijk ontvangen van pinbetalingen zonder een los pinapparaat. 

Daarnaast faciliteert de SoftPos-app een snelle en bovenal veilige manier van contactloos betalen via Android. “De meeste Android smartphones zijn uitgerust met een NFC-chip”, legt SEPAY by Buckaroo-directeur Herman Roebersen uit. “Door gebruik te maken van deze NFC-technologie en de SEPAY by Buckaroo-app, wordt de smartphone omgevormd tot een veilige betaalautomaat. Gebruikers kunnen dan gemakkelijk en veilig pinpassen en creditkaarten accepteren met de smartphone.”

Taxichauffeurs

De SoftPos-oplossing biedt vooral uitkomst voor ondernemers die een klein aantal transacties per dag verwerken. Volgens de Haagse pinapparaatleverancier maakt dat de nieuwe app uitermate geschikt voor taxichauffeurs. “Veel taxi’s worden tegenwoordig online geboekt en meteen betaald, maar het kan zijn dat er toch af en toe een klant is die met pin wil betalen. Het hebben van de SEPAY by Buckaroo SoftPos-app is in zulke gevallen financieel aantrekkelijk.”

Daarnaast kan SoftPos ook dienen als backup-systeem. “Aangezien iedereen z’n telefoon bijna altijd bij de hand heeft, kunt u direct zien of een betaling gelukt is. Dat maakt deze betaaloplossing ook een ideaal betaalmiddel voor taxichauffeurs, die niet constant betalingen hoeven te verwerken”, besluit Roebersen.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

SEPAY by Buckaroo maakt van telefoons pinapparaten dankzij speciale app | TaxiPro
Herman Roebersen
SoftPos

SEPAY by Buckaroo maakt van telefoons pinapparaten dankzij speciale app

SEPAY by Buckaroo-directeur Herman Roebersen. Foto: SEPAY by Buckaroo

SEPAY by Buckaroo lanceert binnenkort een nieuwe app, waarmee mobiele telefoons ingezet worden als pinapparaat. Volgens de Haagse pinapparaatleverancier levert dat meerdere voordelen op, zoals het gemakkelijk ontvangen van pinbetalingen zonder een los pinapparaat. 

Daarnaast faciliteert de SoftPos-app een snelle en bovenal veilige manier van contactloos betalen via Android. “De meeste Android smartphones zijn uitgerust met een NFC-chip”, legt SEPAY by Buckaroo-directeur Herman Roebersen uit. “Door gebruik te maken van deze NFC-technologie en de SEPAY by Buckaroo-app, wordt de smartphone omgevormd tot een veilige betaalautomaat. Gebruikers kunnen dan gemakkelijk en veilig pinpassen en creditkaarten accepteren met de smartphone.”

Taxichauffeurs

De SoftPos-oplossing biedt vooral uitkomst voor ondernemers die een klein aantal transacties per dag verwerken. Volgens de Haagse pinapparaatleverancier maakt dat de nieuwe app uitermate geschikt voor taxichauffeurs. “Veel taxi’s worden tegenwoordig online geboekt en meteen betaald, maar het kan zijn dat er toch af en toe een klant is die met pin wil betalen. Het hebben van de SEPAY by Buckaroo SoftPos-app is in zulke gevallen financieel aantrekkelijk.”

Daarnaast kan SoftPos ook dienen als backup-systeem. “Aangezien iedereen z’n telefoon bijna altijd bij de hand heeft, kunt u direct zien of een betaling gelukt is. Dat maakt deze betaaloplossing ook een ideaal betaalmiddel voor taxichauffeurs, die niet constant betalingen hoeven te verwerken”, besluit Roebersen.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.