oplaadpunt, snelladen, total, schiphol, nissan leaf

Total opent snellaadpunt voor elektrische taxi’s op Schiphol

Elektrische taxi’s kunnen nu ook bij Schiphol hun accu opladen. Total Nederland opende vrijdag het tweede Total Plug to Drive-snellaadpunt voor elektrische auto’s op het Total servicestation aan de Westelijke randweg op Schiphol. De komende maanden realiseert Total nog vijf snellaadpunten op haar tankstations in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

De Total Plug to Drive-snellaadpunten kunnen in maximaal 30 minuten een volledig lege accu van een elektrische auto tot 80% opladen – dit staat gelijk aan een actieradius van ongeveer honderd kilometer.

Elektrische auto opladen

De snellaadpunten zijn momenteel geschikt voor elektrische auto’s die kunnen opladen met gelijkstroom (DC400V/125A) volgens het Japanse protocol ChaDeMo. De laadpaal is tevens voorbereid op het snelladen met wisselstroom (AC driefasig 400V/63A). Van deze vorm van snelladen zijn er momenteel nog geen modellen beschikbaar.

Om naast oplaadgemak ook betaalgemak te waarborgen, heeft Total een speciale Plug tot Drive-prepaid card ontwikkeld. De kosten voor het opladen worden afgerekend in eenheden van 10 minuten oplaadtijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Total opent snellaadpunt voor elektrische taxi’s op Schiphol | TaxiPro
oplaadpunt, snelladen, total, schiphol, nissan leaf

Total opent snellaadpunt voor elektrische taxi’s op Schiphol

Elektrische taxi’s kunnen nu ook bij Schiphol hun accu opladen. Total Nederland opende vrijdag het tweede Total Plug to Drive-snellaadpunt voor elektrische auto’s op het Total servicestation aan de Westelijke randweg op Schiphol. De komende maanden realiseert Total nog vijf snellaadpunten op haar tankstations in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

De Total Plug to Drive-snellaadpunten kunnen in maximaal 30 minuten een volledig lege accu van een elektrische auto tot 80% opladen – dit staat gelijk aan een actieradius van ongeveer honderd kilometer.

Elektrische auto opladen

De snellaadpunten zijn momenteel geschikt voor elektrische auto’s die kunnen opladen met gelijkstroom (DC400V/125A) volgens het Japanse protocol ChaDeMo. De laadpaal is tevens voorbereid op het snelladen met wisselstroom (AC driefasig 400V/63A). Van deze vorm van snelladen zijn er momenteel nog geen modellen beschikbaar.

Om naast oplaadgemak ook betaalgemak te waarborgen, heeft Total een speciale Plug tot Drive-prepaid card ontwikkeld. De kosten voor het opladen worden afgerekend in eenheden van 10 minuten oplaadtijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.