File-Flits

Goodyear sponsor van mobiele flitsers-app ‘File-Flits’

Bandenfabrikant Goodyear wordt sponsor van de nieuwe File-Flits app van Locatienet. De File-Flits app versie 1.3 is nu in de App Store te downloaden voor de iPhone én iPad. De app voorziet haar gebruikers tijdig van handige tips en flits- & verkeersinformatie. Erg handig voor een taxichauffeur.

File-Flits van Locatienet bestaat al sinds 2009 en houdt automobilisten op de hoogte van relevante verkeersinformatie over de Nederlandse wegen.

Mobiele flitsers

De File-Flits app ‘mede mogelijk gemaakt door Goodyear’ die nu is gelanceerd geeft gebruikers een compleet overzicht van mobiele flitsers, files en vertragingen door werkzaamheden. Met behulp van GPS zijn deze verkeersmeldingen ook op afstand gesorteerd te bekijken. Als toevoeging biedt File-Flits bovendien een live overzicht van de verkeersintensiteit op de Nederlandse wegen, zodat gebruikers niet langer onnodig in de file staan.

Goodyear heeft zich voor een periode van zes maanden aan Locatienet verbonden als sponsor van de nieuwe File-Flits app. “Goodyear staat voor veiligheid en wij zien de File-Flits app van Locatienet als een belangrijk middel om de veiligheid van automobilisten in het verkeer te verbeteren,” verklaart Greet Willekens, Corporate Communications & Public Affairs Manager van Goodyear.

Verkeersgedrag

“De File-Flits app voorkomt stress in het verkeer en gebruikers hoeven zich minder zorgen te maken of ze wel op tijd op hun bestemming aankomen. En dat zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op het verkeersgedrag en de veiligheid van automobilisten in het verkeer.”

De File-Flits app is gratis te downloaden in de App Store via de volgende link: http://itunes.apple.com/nl/app/file-flits/id328174734?mt=8

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Goodyear sponsor van mobiele flitsers-app ‘File-Flits’”

mive|21.06.12|13:06

Op iphone in eerste instantie uitstekend, maar binnen een dag vastgelopen op ‘geen verbinding’ en na verwijdern en opnieuw proberen idem etc. Nog geen oplossing voor gevonden…