taxizuil, ziekenhuis, wmo, taxirit, bestellen, geluidssignaal voor blinden

Geluidsignaal voor blinden die rit bestellen met taxizuil

Het is nu mogelijk om een geluidsignaal voor blinden te integreren in de taxizuil voor ritbestellingen via WinTOP van Korton. Het systeem is al werkzaam in diverse ziekenhuizen, bijvoorbeeld voor de WMO-taxi. In samenwerking met Bestax / Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek heeft Korton deze functionaliteit ontwikkeld en dit is voor eerst geïmplementeerd in de Tergooi ziekenhuizen in Blaricum en Hilversum.

Het systeem bevestigt mondeling wanneer een taxirit succesvol is besteld. “Dit sluit aan bij de wens van diverse gehandicapten belangenorganisatie om het taxivervoer voor visueel gehandicapten meer toegankelijk te maken”, meldt Korton.

Taxizuil

In onderstaand filmpje is te zien hoe de taxizuil met geluidsignaal werkt: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Geluidsignaal voor blinden die rit bestellen met taxizuil | TaxiPro
taxizuil, ziekenhuis, wmo, taxirit, bestellen, geluidssignaal voor blinden

Geluidsignaal voor blinden die rit bestellen met taxizuil

Het is nu mogelijk om een geluidsignaal voor blinden te integreren in de taxizuil voor ritbestellingen via WinTOP van Korton. Het systeem is al werkzaam in diverse ziekenhuizen, bijvoorbeeld voor de WMO-taxi. In samenwerking met Bestax / Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek heeft Korton deze functionaliteit ontwikkeld en dit is voor eerst geïmplementeerd in de Tergooi ziekenhuizen in Blaricum en Hilversum.

Het systeem bevestigt mondeling wanneer een taxirit succesvol is besteld. “Dit sluit aan bij de wens van diverse gehandicapten belangenorganisatie om het taxivervoer voor visueel gehandicapten meer toegankelijk te maken”, meldt Korton.

Taxizuil

In onderstaand filmpje is te zien hoe de taxizuil met geluidsignaal werkt: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.