Mercedes-Benz, Sprinter, Combi, Euro VI, rolstoelbus, taxibus, Tribus, Bart Pals, TaxiPro

Rijtest Mercedes-Benz Sprinter Combi Euro VI taxibus

Mercedes-Benz, Sprinter, Combi, Euro VI, rolstoelbus, taxibus, Tribus, Bart Pals, TaxiPro

VIDEO – Mercedes-Benz heeft onlangs de nieuwe Sprinter Combi op de markt gebracht. Dit taxivoertuig voldoet als eerste bestelwagen ooit aan de Euro VI-emissienorm. Dat kan extra punten opleveren bij aanbestedingen. Bovendien is hij verder doorontwikkeld op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en rendement. Maar hoe bevalt hij in de praktijk? TaxiProTV testte het uit in een rolstoeluitvoering van de firma Tribus.

Bekijk het video-verslag:

Meer informatie

Meer weten over de Mercedes-Benz Sprinter Combi? Vraag een brochure aan via Mercedes-Benz.

Lees ook: Nieuwe Sprinter Combi staat nu bij de Mercedes-Benz dealer

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijtest Mercedes-Benz Sprinter Combi Euro VI taxibus”

Ruud Dusseldorp|29.11.13|12:41

Vraag of dit extra punten oplevert bij aanbestedingen : sterker nog : het zal eerder een selectie-eis zijn. Dat betekent dat veel bedrijven weer opnieuw moeten investeren en…dat het niet goedkoper zou moeten worden…