Bart Pals, TaxiPro.nl, Mercedes-Benz, taxi, C-Klasse, 220 BlueTec

Taxi-Test van de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse (TaxiProTV)

VIDEO – Mercedes-Benz heeft de nieuwe C-Klasse uitgebracht. Het voertuig is flink groter geworden, wat vooral de passagiers meer ruimte biedt. TaxiProTV heeft het voertuig uitgebreid getest voor gebruik in het personenvervoer. Hoe bevalt de nieuwe C-Klasse? En wat zijn de verschillen ten opzichte van de vorige generatie? Bekijk het videoverslag van TaxiProTV waarin de nieuwe C 220 BlueTEC onder de loep wordt genomen.

Video:

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxi-Test van de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse (TaxiProTV)”

Duco Douwstra|06.05.14|09:37

Mooie auto en een goede presentatie Bart. Om in zo’n mooie auto te mogen rijden en te werken is een feest. Misschien compenseert dat een klein beetje de slechte omzetten die er door veel chauffeurs gerealiseerd kunnen worden. De navigatie zou spraakgestuurd moeten zijn, zoals zoeken met Google dat ook heel goed doet, veiliger en 20 X sneller dan met jou demo :-}} Je zou het adres dan zelfs door de klant in kunnen laten spreken.

Ton van Dalfsen|06.05.14|11:04

Mooi gedaan Bart je kan zo autowereld presentator worden. En ja de navigatie zou spraakgestuurd moeten zijn ? Heb ik tenminste wel in mijn nieuwe E classe. Echter qua ruimte zou ik eerder voor de station gaan . zeker met de kofferruimte. Vindt het bij mijn nieuwe E sedan al tegenvallen met vergelijk van mijn Skoda Superb die ik nog heb.

Ton van Dalfsen|07.05.14|09:57

Vanmorgen weer bij de hand gehad met mijn E classe: 3 koffers pasten er gewoon niet in en ligt vooral aan de maat van de koffers. Ben benieuwd naar de komst van de nieuwe stationwagen van de C klasse. Want ik denk dat de kofferruimte van de C sedan kleiner is dan de E classe ? Verder is de C een hele mooie wagen. Die neus van de testwagen is dezelfde als van mijn E classe maar alleen omdat de mijne een avantgarde uitvoering is