Zelfrijdende taxi van autobedrijf Cruise
Patiënt overleden

Rapportage: zelfrijdende taxi’s hinderden ambulance in San Francisco

Zelfrijdende taxi van autobedrijf Cruise. Foto: Shutterstock/Phil Pasquini

Twee zelfrijdende taxi’s van autobedrijf Cruise zouden in San Francisco een ambulance hebben geblokkeerd, die op dat moment een zwaargewonde patiënt vervoerde. Dat blijkt uit een rapportage van de brandweer, dat door het Amerikaanse tijdschrift Forbes is opgevraagd. De zwaargewonde patiënt overleed later in het ziekenhuis. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rapportage: zelfrijdende taxi’s hinderden ambulance in San Francisco | TaxiPro
Zelfrijdende taxi van autobedrijf Cruise
Patiënt overleden

Rapportage: zelfrijdende taxi’s hinderden ambulance in San Francisco

Zelfrijdende taxi van autobedrijf Cruise. Foto: Shutterstock/Phil Pasquini

Twee zelfrijdende taxi’s van autobedrijf Cruise zouden in San Francisco een ambulance hebben geblokkeerd, die op dat moment een zwaargewonde patiënt vervoerde. Dat blijkt uit een rapportage van de brandweer, dat door het Amerikaanse tijdschrift Forbes is opgevraagd. De zwaargewonde patiënt overleed later in het ziekenhuis. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.