Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia
Innovatieprijs

Taxi Expo ‘22 staat voor de deur

Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia11-08-2022 Foto: ProMedia

Het is bijna zover: Taxi Expo ‘22. In Houten komen tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxi-sector samen. De laatste ontwikkelingen binnen de sector worden besproken: Welke technologieën gaan de sector naar een hoger niveau tillen? En hoe vergroten we de samenwerking in de branche?

Een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner staan op het programma. Taxi Expo is daarmee dé ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum voor de taxi-sector in Nederland. De taxi-innovatieprijs zal ook worden uitgereikt op de Taxi Expo. Verder is er vanalles te beleven op de beursvloer. Zo hebben we de jaarlijkse Proefrit Experience en zijn er verschillende workshops.

Daarnaast is het tijdens de vakbeurs mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Dextr, Ford, Korton, Toyota, Mercedes-Benz en myPOS zijn aanwezig. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Registreer je hier.

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.