Uber
Uitbreiding

Uber spreidt vleugels en strijkt neer in Zwolle

Uber. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

De uitbreiding die Uber vorig jaar inzette, zet dit jaar door: zowel chauffeurs als reizigers in Zwolle kunnen voortaan gebruikmaken van het Amerikaanse taxiplatform. Na Enschede, Maastricht en Venlo, is Zwolle dit jaar de eerste stad waarnaar Uber zijn vleugels uitspreidt.

“Met de lancering van Uber in Zwolle willen we mensen een duurzaam alternatief bieden voor de eigen auto en een aanvulling zijn op het openbaar vervoer”, zegt Maurits Schƶnfeld, directeur van Uber Noord-Europa, over de uitbreiding. Passagiers krijgen bij de eerste twee ritten maximaal 25 euro korten als kennismaking, bij gebruik van de promocode HIZWOLLE. Deze code is tot zaterdag 13 april geldig.

Het van origine Amerikaanse taxiplatform heeft naar eigen zeggen de vraag naar ritten in de Overijsselse stad sterk zien toenemen. “Dit is onder andere gebaseerd op gesprekken met lokale taxichauffeurs en het toegenomen aantal keren dat de app in deze regio wordt geopend”, zegt Uber daarover.

Uber is al in verschillende regioā€™s actief, waaronder in de Randstad en in Brabant. Ook in steden als Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Groningen en Leeuwarden is het taxiplatform inmiddels actief. Vorig jaar kwamen daar steden als Enschede, Maastricht, Venlo en Venray bij.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Uber spreidt vleugels en strijkt neer in Zwolle | TaxiPro
Uber
Uitbreiding

Uber spreidt vleugels en strijkt neer in Zwolle

Uber. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

De uitbreiding die Uber vorig jaar inzette, zet dit jaar door: zowel chauffeurs als reizigers in Zwolle kunnen voortaan gebruikmaken van het Amerikaanse taxiplatform. Na Enschede, Maastricht en Venlo, is Zwolle dit jaar de eerste stad waarnaar Uber zijn vleugels uitspreidt.

“Met de lancering van Uber in Zwolle willen we mensen een duurzaam alternatief bieden voor de eigen auto en een aanvulling zijn op het openbaar vervoer”, zegt Maurits Schƶnfeld, directeur van Uber Noord-Europa, over de uitbreiding. Passagiers krijgen bij de eerste twee ritten maximaal 25 euro korten als kennismaking, bij gebruik van de promocode HIZWOLLE. Deze code is tot zaterdag 13 april geldig.

Het van origine Amerikaanse taxiplatform heeft naar eigen zeggen de vraag naar ritten in de Overijsselse stad sterk zien toenemen. “Dit is onder andere gebaseerd op gesprekken met lokale taxichauffeurs en het toegenomen aantal keren dat de app in deze regio wordt geopend”, zegt Uber daarover.

Uber is al in verschillende regioā€™s actief, waaronder in de Randstad en in Brabant. Ook in steden als Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Groningen en Leeuwarden is het taxiplatform inmiddels actief. Vorig jaar kwamen daar steden als Enschede, Maastricht, Venlo en Venray bij.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.