Foto politieauto.
Breda

Taxichauffeur aangehouden na dodelijke aanrijding

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een 48-jarige taxichauffeur uit Etten-Leur is op dinsdag 1 november aangehouden in verband met een dodelijk ongeluk. Dat meldt de politie, die de chauffeur inmiddels als verdachte beschouwt. 

De 48-jarige taxichauffeur reed in de nacht van zaterdag 30 oktober op zondag 31 oktober rond 4.15 uur een 23-jarige man uit Breda aan op de Lunetstraat. Het slachtoffer reed volgens de politie op dat moment op zijn fiets. Na het ongeluk werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk overleed.

In verzekering gesteld

Na het ongeval deed de gealarmeerde politie onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De inmiddels aangehouden verdachte werd die betreffende avond al kort gehoord door de politie, waarbij ook zijn telefoon in beslag werd genomen. De politie heeft de 48-jarige taxichauffeur afgelopen dinsdag aangehouden, waarbij ook zijn rijbewijs is ingevorderd. De verdachte is in verzekering gesteld.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Bron: politie

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.