Ambulance
Arnhem

Fietser ernstig gewond na aanrijding met taxi

Ambulance. Foto ter illustratie. Shutterstock / robert coolen

Een fietser is afgelopen vrijdagnacht gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een taxi op de Johan de Wittlaan in Arnhem. De fietser en taxi kwamen met elkaar in aanraking, nadat de fietser overstak op een plek waar deze geen voorrang had.

De taxichauffeur en de fietser zagen elkaar te laat waardoor ze elkaar niet meer konden ontwijken, zo meldt De Gelderlander. “De fietser werd hard aangereden en kwam volgens een persfotograaf tientallen meters verderop in het gras terecht”, zo tikt de krant op. De fietser is door een ambulance ‘met ernstige verwondingen’ naar het ziekenhuis gebracht.

Alcohol

Volgens Omroep Gelderland zat bij de fietser nog iemand achterop. “Deze kon tijdig van de bagagedrager springen”, aldus de regionale omroep. De politie vermoedt dat de fietser onder invloed was van alcohol. De taxichauffeur bleek na het afleggen van een blaastest niet teveel gedronken te hebben.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Fietser ernstig gewond na aanrijding met taxi | TaxiPro
Ambulance
Arnhem

Fietser ernstig gewond na aanrijding met taxi

Ambulance. Foto ter illustratie. Shutterstock / robert coolen

Een fietser is afgelopen vrijdagnacht gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een taxi op de Johan de Wittlaan in Arnhem. De fietser en taxi kwamen met elkaar in aanraking, nadat de fietser overstak op een plek waar deze geen voorrang had.

De taxichauffeur en de fietser zagen elkaar te laat waardoor ze elkaar niet meer konden ontwijken, zo meldt De Gelderlander. “De fietser werd hard aangereden en kwam volgens een persfotograaf tientallen meters verderop in het gras terecht”, zo tikt de krant op. De fietser is door een ambulance ‘met ernstige verwondingen’ naar het ziekenhuis gebracht.

Alcohol

Volgens Omroep Gelderland zat bij de fietser nog iemand achterop. “Deze kon tijdig van de bagagedrager springen”, aldus de regionale omroep. De politie vermoedt dat de fietser onder invloed was van alcohol. De taxichauffeur bleek na het afleggen van een blaastest niet teveel gedronken te hebben.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.