ANP - Bus van Brabant Expres
Touringcar

VANDERWOU Tours neemt Brabant Expres over

Touringcar van Brabant Expres. Foto: ANP/Erald van der Aa

VANDERWOU Tours heeft touroperator Brabant Expres overgenomen. Door de overname kan het touringcarbedrijf uit Dongen naar eigen zeggen de reizigers mogelijkheden bieden, zoals busreizen in binnen- en buitenland.

“Brabant Expres rijdt net als wij voor leerlingen, verenigingen en bedrijven, maar dan in Zevenbergen en omgeving”, zegt Rozanne Heijs-Beerens, mede-eigenaar van VANDERWOU Tours, daarover. “Met deze overname breiden we zowel letterlijk als figuurlijk ons werkgebied uit.”

“Brabant Expres is met haar afdeling Reizen al jaren succesvol in het aanbieden van compleet verzorgde (dag)trips en reizen in binnen- en buitenland”, vervolgt Heijs-Beerens haar verhaal. “Door de overname kunnen we onze klanten, zowel in Dongen als in Zevenbergen, steeds meer mogelijkheden bieden. Dat geeft ons een uitdaging waar we ontzettend veel zin in hebben.”

Corona

Volgens VANDERWOU werd de overname al drie jaar geleden in de stijgers gezet, vlak voor de uitbraak van het coronavirus. Hans Goverde, directeur van Brabant Expres, ontmoette toen Cees Beerens, directeur bij VANDERWOU Tours. Uit het gesprek dat zij met elkaar voerden, bleek dat Goverde geen opvolger in huis had om zijn bedrijf voort te zetten. “Het eerste zaadje is geplant”, zo blikt VANDERWOU terug op die periode.

Twee jaar later weet Hans Goverde het zeker: Brabant Expres is bij VANDERWOU Tours in goede handen. “We willen vernieuwen, onder andere in de voertuigen en de materialen waarmee we werken”, aldus eigenaar Arjen van der Wou. “We willen ook digitaliseren, zodat we tussen de vestiging in Dongen en Zevenbergen makkelijk kunnen schakelen.” Cees Beerens zal de functie van operationeel directeur vervullen.

Nauwelijks veranderingen

Buiten de nieuwe gezichten, verandert er volgens VANDERWOU Tours verder niks. “Het onroerend goed én de touringcars zijn namelijk ook overgenomen. Zowel de naam als het werk blijven. VANDERWOU neemt over, maar blijft naast Brabant Expres staan. Samen sta je namelijk sterker”, zo besluit het Dongense touringcarbedrijf.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

VANDERWOU Tours neemt Brabant Expres over | TaxiPro
ANP - Bus van Brabant Expres
Touringcar

VANDERWOU Tours neemt Brabant Expres over

Touringcar van Brabant Expres. Foto: ANP/Erald van der Aa

VANDERWOU Tours heeft touroperator Brabant Expres overgenomen. Door de overname kan het touringcarbedrijf uit Dongen naar eigen zeggen de reizigers mogelijkheden bieden, zoals busreizen in binnen- en buitenland.

“Brabant Expres rijdt net als wij voor leerlingen, verenigingen en bedrijven, maar dan in Zevenbergen en omgeving”, zegt Rozanne Heijs-Beerens, mede-eigenaar van VANDERWOU Tours, daarover. “Met deze overname breiden we zowel letterlijk als figuurlijk ons werkgebied uit.”

“Brabant Expres is met haar afdeling Reizen al jaren succesvol in het aanbieden van compleet verzorgde (dag)trips en reizen in binnen- en buitenland”, vervolgt Heijs-Beerens haar verhaal. “Door de overname kunnen we onze klanten, zowel in Dongen als in Zevenbergen, steeds meer mogelijkheden bieden. Dat geeft ons een uitdaging waar we ontzettend veel zin in hebben.”

Corona

Volgens VANDERWOU werd de overname al drie jaar geleden in de stijgers gezet, vlak voor de uitbraak van het coronavirus. Hans Goverde, directeur van Brabant Expres, ontmoette toen Cees Beerens, directeur bij VANDERWOU Tours. Uit het gesprek dat zij met elkaar voerden, bleek dat Goverde geen opvolger in huis had om zijn bedrijf voort te zetten. “Het eerste zaadje is geplant”, zo blikt VANDERWOU terug op die periode.

Twee jaar later weet Hans Goverde het zeker: Brabant Expres is bij VANDERWOU Tours in goede handen. “We willen vernieuwen, onder andere in de voertuigen en de materialen waarmee we werken”, aldus eigenaar Arjen van der Wou. “We willen ook digitaliseren, zodat we tussen de vestiging in Dongen en Zevenbergen makkelijk kunnen schakelen.” Cees Beerens zal de functie van operationeel directeur vervullen.

Nauwelijks veranderingen

Buiten de nieuwe gezichten, verandert er volgens VANDERWOU Tours verder niks. “Het onroerend goed én de touringcars zijn namelijk ook overgenomen. Zowel de naam als het werk blijven. VANDERWOU neemt over, maar blijft naast Brabant Expres staan. Samen sta je namelijk sterker”, zo besluit het Dongense touringcarbedrijf.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.