Leiden Centraal
Jonker Travel

Katwijk en Noordwijk in zee met touringcarbedrijf voor nacht-ov

De nachtbussen vervoeren reizigers vanaf Leiden centraal van en naar Katwijk en Noordwijk. Foto: Shutterstock/Frans Blok

Jonker Travel neemt het nachtelijk openbaar vervoer in Noordwijk en Katwijk van en naar Leiden Centraal voor zijn rekening, nadat een eerdere zoektocht naar een geschikte vervoerder niks had opgeleverd. De bussen van het Katwijkse touringcarbedrijf zullen vanaf april gaan rijden, tot tenminste 2025.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Katwijk en Noordwijk in zee met touringcarbedrijf voor nacht-ov | TaxiPro
Leiden Centraal
Jonker Travel

Katwijk en Noordwijk in zee met touringcarbedrijf voor nacht-ov

De nachtbussen vervoeren reizigers vanaf Leiden centraal van en naar Katwijk en Noordwijk. Foto: Shutterstock/Frans Blok

Jonker Travel neemt het nachtelijk openbaar vervoer in Noordwijk en Katwijk van en naar Leiden Centraal voor zijn rekening, nadat een eerdere zoektocht naar een geschikte vervoerder niks had opgeleverd. De bussen van het Katwijkse touringcarbedrijf zullen vanaf april gaan rijden, tot tenminste 2025.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.