Betuwe Express
Aanbesteding

Betuwe Express nieuwe touringcarvervoerder Quadraam

Het hoofdkantoor van Betuwe Express in Herveld. Foto: ANP/Vidiphoto

Stichting Quadraam heeft met Betuwe Express voor het komende jaar een nieuwe touringcarvervoerder gecontracteerd. Dat meldt de scholenorganisatie via TenderNed. Vanaf 13 mei verzorgt het Herveldse touringcarbedrijf het vervoer van zowel leerlingen als leraren.

De opdracht heeft een waarde tussen de 1,7 en 2,5 miljoen euro. Tijdens de aanbestedingsprocedure is er voor 50 procent gekeken naar zowel kwaliteit als de prijs. De opdracht heeft een initiële looptijd van ruim een jaar (tot 31 mei 2025) en kan drie keer met een jaar worden verlengd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Betuwe Express nieuwe touringcarvervoerder Quadraam | TaxiPro
Betuwe Express
Aanbesteding

Betuwe Express nieuwe touringcarvervoerder Quadraam

Het hoofdkantoor van Betuwe Express in Herveld. Foto: ANP/Vidiphoto

Stichting Quadraam heeft met Betuwe Express voor het komende jaar een nieuwe touringcarvervoerder gecontracteerd. Dat meldt de scholenorganisatie via TenderNed. Vanaf 13 mei verzorgt het Herveldse touringcarbedrijf het vervoer van zowel leerlingen als leraren.

De opdracht heeft een waarde tussen de 1,7 en 2,5 miljoen euro. Tijdens de aanbestedingsprocedure is er voor 50 procent gekeken naar zowel kwaliteit als de prijs. De opdracht heeft een initiële looptijd van ruim een jaar (tot 31 mei 2025) en kan drie keer met een jaar worden verlengd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.