TaxiPro TV over ontslagen in de branche en genomineerden Taxi Innovatie Prijs

In de volgende aflevering van TaxiPro TV, op maandag 28 september, is KNV-jurist Patrick Mommers te gast. Het ontslaan van medewerkers komt voor steeds meer taxibedrijven aan de orde en Mommers legt uit hoe daarmee kan worden omgegaan. Verder wordt in deze uitzending vooruitgeblikt op Taxi Expo 2020, dat over twee weken plaatsvindt.

Over het derde pakket steunmaatregelen in de coronacrisis zijn nog niet veel details bekend, maar duidelijk is wel dat de regelingen verder versoberd kunnen worden. Voor taxi- en touringcarvervoerders die niet (volledig) zijn gecompenseerd voor weggevallen werk, en voor wie dat werk ook nog niet op het oude peil is, wordt de situatie dus steeds wat penibeler. Het ontslaan van medewerkers is steeds vaker onvermijdelijk. Op de manieren waarop je daarmee kunt omgaan, zal Mommers op maandag 28 september vanaf 14.00 uur uitgebreid ingaan.

Bekendmaking genomineerden

Verder wordt er in de uitzending vooruitgeblikt op Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer. Bovendien worden de drie genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2020 bekendgemaakt. Alle reden dus om vanaf 14.00 uur live mee te kijken op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Daar zijn bovendien alle eerdere afleveringen ook te bekijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.