Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Leerlingenvervoer rond Doetinchem naar Munckhof

Leerlingenvervoer in Doetinchem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek wordt vanaf volgend schooljaar uitgevoerd door Munckhof Taxi. De opdracht is de grootste in haar soort die het bedrijf uit het Limburgse Horst ooit binnensleepte. Dagelijks zal het gaan om zo’n achthonderd scholieren.

“Wij streven er naar een deel van de opdracht door ons eigen uitvoerende taxibedrijf in Arnhem te laten verzorgen. Mogelijk dat we als gevolg hiervan ons wagenpark en chauffeurskorps op de betreffende locatie verder uitbreiden”, zegt directeur Jos Poortinga. “Een ander deel zal gereden worden door regionale vervoerspartners van Munckhof. Coördinatie wordt verricht vanuit het hoofdkantoor in Horst.”

Zuid-Oost Nederland

Munckhof is met 350 taxi’s het grootste taxibedrijf van Zuid-Oost Nederland. Door Deloitte is de groep waarvan het deel uitmaakt al vier jaar op rij beoordeeld als een van de best geleide midden- en grootbedrijven in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer rond Doetinchem naar Munckhof | TaxiPro
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Leerlingenvervoer rond Doetinchem naar Munckhof

Leerlingenvervoer in Doetinchem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek wordt vanaf volgend schooljaar uitgevoerd door Munckhof Taxi. De opdracht is de grootste in haar soort die het bedrijf uit het Limburgse Horst ooit binnensleepte. Dagelijks zal het gaan om zo’n achthonderd scholieren.

“Wij streven er naar een deel van de opdracht door ons eigen uitvoerende taxibedrijf in Arnhem te laten verzorgen. Mogelijk dat we als gevolg hiervan ons wagenpark en chauffeurskorps op de betreffende locatie verder uitbreiden”, zegt directeur Jos Poortinga. “Een ander deel zal gereden worden door regionale vervoerspartners van Munckhof. Coördinatie wordt verricht vanuit het hoofdkantoor in Horst.”

Zuid-Oost Nederland

Munckhof is met 350 taxi’s het grootste taxibedrijf van Zuid-Oost Nederland. Door Deloitte is de groep waarvan het deel uitmaakt al vier jaar op rij beoordeeld als een van de best geleide midden- en grootbedrijven in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.