Leerlingenvervoer
Cluster-4 scholen

Breda zet in op extra reisbegeleiding leerlingenvervoer

Breda roept de hulp van ouders in voor extra begeleiding in de taxibus. Indien dit niet mogelijk is, mogen de ouders een (professionele) begeleider aanwijzen. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

De gemeente Breda maakt de komende periode werk van extra reisbegeleiding in het leerlingenvervoer. Ouders en verzorgers mogen meerijden met de taxirit van hun kroost, indien extra begeleiding noodzakelijk is.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Breda zet in op extra reisbegeleiding leerlingenvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Cluster-4 scholen

Breda zet in op extra reisbegeleiding leerlingenvervoer

Breda roept de hulp van ouders in voor extra begeleiding in de taxibus. Indien dit niet mogelijk is, mogen de ouders een (professionele) begeleider aanwijzen. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

De gemeente Breda maakt de komende periode werk van extra reisbegeleiding in het leerlingenvervoer. Ouders en verzorgers mogen meerijden met de taxirit van hun kroost, indien extra begeleiding noodzakelijk is.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.