Wmo-vervoer
Voorlopige jaarcijfers

Rogplus gaf vorig jaar meer geld uit aan Wmo-vervoer dan begroot

Wmo-vervoer. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Corepics VOF

Rogplus, de uitvoeringsorganisatie op het gebied van Wmo-zorg in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS), heeft vorig jaar meer geld uitgegeven dan vooraf is begroot. In 2023 gaf de overheidsinstelling 126,4 miljoen euro uit, terwijl er 125,4 miljoen euro is vastgesteld, blijkt uit de voorlopige jaarcijfers. De vervoerskosten vormen daarop geen uitzondering.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rogplus gaf vorig jaar meer geld uit aan Wmo-vervoer dan begroot | TaxiPro
Wmo-vervoer
Voorlopige jaarcijfers

Rogplus gaf vorig jaar meer geld uit aan Wmo-vervoer dan begroot

Wmo-vervoer. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Corepics VOF

Rogplus, de uitvoeringsorganisatie op het gebied van Wmo-zorg in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS), heeft vorig jaar meer geld uitgegeven dan vooraf is begroot. In 2023 gaf de overheidsinstelling 126,4 miljoen euro uit, terwijl er 125,4 miljoen euro is vastgesteld, blijkt uit de voorlopige jaarcijfers. De vervoerskosten vormen daarop geen uitzondering.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.