Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Sociaal Domein

Aanbesteding leerlingenvervoer Dijk en Waard

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Dijk en Waard heeft besloten om de applicatie Sociaal Domein aan te besteden. Dat meldt de gemeente op TenderNet. Onder Sociaal Domein vallen WMO (huisvesting), Jeugdzorg, leerplicht en het leerlingenvervoer.

“Voor de beoogde aanbesteding van de applicaties die gebruikt worden binnen het Sociaal Domein, wil de gemeente Dijk en Waard een marktverkenning uitzetten om te achterhalen welke mogelijkheden er zijn en welke applicaties en mogelijkheden het beste passen bij de ambities”, aldus de gemeente. De opdracht betreft het leveren van diensten omtrent Wmo, Jeugdzorg, leerplicht en het leerlingenvervoer. De verwachte einddatum is op 1 mei 2023.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Aanbesteding leerlingenvervoer Dijk en Waard | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages
Sociaal Domein

Aanbesteding leerlingenvervoer Dijk en Waard

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

De gemeente Dijk en Waard heeft besloten om de applicatie Sociaal Domein aan te besteden. Dat meldt de gemeente op TenderNet. Onder Sociaal Domein vallen WMO (huisvesting), Jeugdzorg, leerplicht en het leerlingenvervoer.

“Voor de beoogde aanbesteding van de applicaties die gebruikt worden binnen het Sociaal Domein, wil de gemeente Dijk en Waard een marktverkenning uitzetten om te achterhalen welke mogelijkheden er zijn en welke applicaties en mogelijkheden het beste passen bij de ambities”, aldus de gemeente. De opdracht betreft het leveren van diensten omtrent Wmo, Jeugdzorg, leerplicht en het leerlingenvervoer. De verwachte einddatum is op 1 mei 2023.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.