Taxi Peerenboom
Overname

Hans Peerenboom doet 101-jarig taxibedrijf van de hand, maar blijft wel zelf rijden

Hans Peerenboom (links) samen met zijn vrouw Karin (rechts). Foto: Taxi Peerenboom

Taxi Peerenboom, actief sinds 1923, is op maandag 1 april definitief overgenomen door taxibedrijf Van der Wielen. Alle voertuigen en chauffeurs, inclusief voormalig directeur Hans Peerenboom en zijn vrouw Karin, vallen sinds die dag officieel onder het Gelderse taxibedrijf uit Malden. Hoewel het tweetal de eindverantwoordelijkheid heeft ingeleverd, blijven ze nog wel actief als chauffeur.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Hans Peerenboom doet 101-jarig taxibedrijf van de hand, maar blijft wel zelf rijden | TaxiPro
Taxi Peerenboom
Overname

Hans Peerenboom doet 101-jarig taxibedrijf van de hand, maar blijft wel zelf rijden

Hans Peerenboom (links) samen met zijn vrouw Karin (rechts). Foto: Taxi Peerenboom

Taxi Peerenboom, actief sinds 1923, is op maandag 1 april definitief overgenomen door taxibedrijf Van der Wielen. Alle voertuigen en chauffeurs, inclusief voormalig directeur Hans Peerenboom en zijn vrouw Karin, vallen sinds die dag officieel onder het Gelderse taxibedrijf uit Malden. Hoewel het tweetal de eindverantwoordelijkheid heeft ingeleverd, blijven ze nog wel actief als chauffeur.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.