RegioRijder
RegioRijder

Stabiliteit doelgroepenvervoer Haarlem voorlopig niet optimaal

RMC en Qarin zijn sinds 1 januari 2024 de nieuwe regievoerders van RegioRijder. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De situatie rondom het Wmo- en leerlingenvervoer in Haarlem blijft ook de komende weken nog instabiel. Dat hebben wethouders Diana van Loenen (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) en Bas van Leeuwen (Onderwijs, Jeugd en Mobiliteit) vorige week laten weten aan de gemeenteraad. Hoewel het stiptheidspercentage aanzienlijk is verbeterd, dreigt het gemeentebestuur met boetes als de contractpartijen in gebreke blijven.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Stabiliteit doelgroepenvervoer Haarlem voorlopig niet optimaal | TaxiPro
RegioRijder
RegioRijder

Stabiliteit doelgroepenvervoer Haarlem voorlopig niet optimaal

RMC en Qarin zijn sinds 1 januari 2024 de nieuwe regievoerders van RegioRijder. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De situatie rondom het Wmo- en leerlingenvervoer in Haarlem blijft ook de komende weken nog instabiel. Dat hebben wethouders Diana van Loenen (Zorg, Welzijn en Volksgezondheid) en Bas van Leeuwen (Onderwijs, Jeugd en Mobiliteit) vorige week laten weten aan de gemeenteraad. Hoewel het stiptheidspercentage aanzienlijk is verbeterd, dreigt het gemeentebestuur met boetes als de contractpartijen in gebreke blijven.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.