Een touringcar van Koninklijke Jan de Wit Group
jubileum

Jan de Wit Group nu officieel Koninklijk

Een touringcar van Koninklijke Jan de Wit Group. Foto ter illustratie Shutterstock, Jarretera

De Jan de Wit Group mag vanaf nu officieel Koninklijke Jan de Wit Group heten. Burgemeester Jos Wienen van Haarlem heeft op 8 december de bijhorende oorkonde tijdens het 100-jarig jubileumfeest van het bedrijf uitgereikt. Dit maakt het private busvervoerbedrijf een van de enige twee ondernemingen in Haarlem die het predicaat Koninklijk mogen voeren.

“Wij zijn bijzonder vereerd door het besluit van de Koning. Dit is een historische mijlpaal voor ons bedrijf”, aldus Walter de Wit, eigenaar van Koninklijke Jan de Wit Group. “Wij zijn trots op onze klanten, opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers, overige partners en de families Roodt & De Wit die deze mooie reis van 100 jaar samen mogelijk hebben gemaakt”, zo gaat hij verder.

Het jubileumfeest had zo’n 700 bezoekers en werd muzikaal omlijst met optredens van The Clarks en special guests Barry Hay van Golden Earring en Joey Belladonna van Anthrax. Pieter de Waard en Raymond Mens presenteerden de avond en The Three Degrees sloten de avond af.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Laura Houtenbrink

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.