Chauffeur, bestuurder
Gegunde opdracht

Jan de Wit Group wint aanbesteding Probedrijven

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Jan de Wit Group wordt vanaf 1 augustus voor tenminste drie jaar verantwoordelijk voor het collectief vervoer van Probedrijven. Dat meldt de sociaal gedreven onderneming via TenderNed. Slechts twee vervoersbedrijven hebben zich op deze opdracht ingeschreven.

De opdracht betreft het vervoeren van personen met een beperking, zo maakte Probedrijven in april bekend. “Probedrijven is op zoek naar busvervoer met touringcars op een aantal vaste routes. Daarnaast is er behoefte aan vervoer met kleinere taxibusjes uit de omliggende dorpen en plaatsen, op routes waar busvervoer niet passend lijkt”, zo deelde Probedrijven in april mede.

Volgens Probedrijven is deze dienstverlening noodzakelijk, omdat de bedrijfsvoering van Probedrijven afhankelijk is van de inzet van deze mensen op locatie. “Zonder dit collectief vervoer kunnen deze mensen niet dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren.”

Winnaar

Van de in totaal twee bedrijven die zich voor deze opdracht hebben ingeschreven, is Jan de Wit Group als winnaar uit de bus gekomen. Het Haarlemse vervoersbedrijf wordt daarmee voor tenminste drie jaar, tot 31 juli 2026, verantwoordelijk voor de uitvoering van het collectief vervoer.

Probedrijven keek tijdens de aanbestedingsprocedure voor 60 procent naar de prijs en voor 40 procent naar de kwaliteit van het vervoer. De opdracht heeft een totale waarde van 1.875.000 euro over de gehele looptijd van de overeenkomst.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Jan de Wit Group wint aanbesteding Probedrijven | TaxiPro
Chauffeur, bestuurder
Gegunde opdracht

Jan de Wit Group wint aanbesteding Probedrijven

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Jan de Wit Group wordt vanaf 1 augustus voor tenminste drie jaar verantwoordelijk voor het collectief vervoer van Probedrijven. Dat meldt de sociaal gedreven onderneming via TenderNed. Slechts twee vervoersbedrijven hebben zich op deze opdracht ingeschreven.

De opdracht betreft het vervoeren van personen met een beperking, zo maakte Probedrijven in april bekend. “Probedrijven is op zoek naar busvervoer met touringcars op een aantal vaste routes. Daarnaast is er behoefte aan vervoer met kleinere taxibusjes uit de omliggende dorpen en plaatsen, op routes waar busvervoer niet passend lijkt”, zo deelde Probedrijven in april mede.

Volgens Probedrijven is deze dienstverlening noodzakelijk, omdat de bedrijfsvoering van Probedrijven afhankelijk is van de inzet van deze mensen op locatie. “Zonder dit collectief vervoer kunnen deze mensen niet dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren.”

Winnaar

Van de in totaal twee bedrijven die zich voor deze opdracht hebben ingeschreven, is Jan de Wit Group als winnaar uit de bus gekomen. Het Haarlemse vervoersbedrijf wordt daarmee voor tenminste drie jaar, tot 31 juli 2026, verantwoordelijk voor de uitvoering van het collectief vervoer.

Probedrijven keek tijdens de aanbestedingsprocedure voor 60 procent naar de prijs en voor 40 procent naar de kwaliteit van het vervoer. De opdracht heeft een totale waarde van 1.875.000 euro over de gehele looptijd van de overeenkomst.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.