Touringcar van Jan de Wit Group
Touringcar

18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op

Touringcar van Jan de Wit Group. Foto: AmsEindShuttle

Met de nieuwe pendeldienst AmsEindShuttle, heeft de 18-jarige ondernemer Gijs van den Broek een nieuwe shuttledienst in het leven geroepen. De luxe touringcars van Jan de Wit Group zullen twee keer per dag heen en weer reizen tussen Eindhoven Airport en Amsterdam Centraal. Van den Broek gaat de shuttledienst zelf runnen en exploiteren.

De nieuwe verbinding is volgens de 18-jarige ondernemer bedoeld om buitenlandse toeristen en Nederlandse vakantiegangers tijdens de piekmomenten van aankomende en vertrekkende vluchten op Eindhoven Airport, zo goed mogelijk te bedienen. “We hopen door middel van deze nieuwe shuttle tevens ook een beter alternatief te bieden voor het grote en drukke Schiphol, én de manier van reizen naar Eindhoven Airport gemakkelijker te maken”, zegt Gijs van den Broek daarover.

Luchtvaartmaatschappijen

Het idee voor de nieuwe verbinding is ontstaan, nadat Van den Broek hiervoor de vraag kreeg vanuit luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Wizzair. De tickets kunnen worden gekocht via de webshop van AmsEindShuttle of via een geïntegreerde mogelijkheid tijdens het boeken van een vliegticket bij Wizzair en Ryanair. Een enkeltje kost 25 euro.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op”

Stef Bouwhuis|03.07.23|13:39

Mooi initiatief

18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op | TaxiPro
Touringcar van Jan de Wit Group
Touringcar

18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op

Touringcar van Jan de Wit Group. Foto: AmsEindShuttle

Met de nieuwe pendeldienst AmsEindShuttle, heeft de 18-jarige ondernemer Gijs van den Broek een nieuwe shuttledienst in het leven geroepen. De luxe touringcars van Jan de Wit Group zullen twee keer per dag heen en weer reizen tussen Eindhoven Airport en Amsterdam Centraal. Van den Broek gaat de shuttledienst zelf runnen en exploiteren.

De nieuwe verbinding is volgens de 18-jarige ondernemer bedoeld om buitenlandse toeristen en Nederlandse vakantiegangers tijdens de piekmomenten van aankomende en vertrekkende vluchten op Eindhoven Airport, zo goed mogelijk te bedienen. “We hopen door middel van deze nieuwe shuttle tevens ook een beter alternatief te bieden voor het grote en drukke Schiphol, én de manier van reizen naar Eindhoven Airport gemakkelijker te maken”, zegt Gijs van den Broek daarover.

Luchtvaartmaatschappijen

Het idee voor de nieuwe verbinding is ontstaan, nadat Van den Broek hiervoor de vraag kreeg vanuit luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Wizzair. De tickets kunnen worden gekocht via de webshop van AmsEindShuttle of via een geïntegreerde mogelijkheid tijdens het boeken van een vliegticket bij Wizzair en Ryanair. Een enkeltje kost 25 euro.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “18-jarige ondernemer zet met AmsEindShuttle nieuwe pendeldienst op”

Stef Bouwhuis|03.07.23|13:39

Mooi initiatief